500 ml Prázdne Sprej Fľaše Naplniteľné Kontajner s Dlhými Bar Strane Ruky Čistiaci Postrekovač, Dezinfekcia Vody, Alkoholu Kontajner
500 ml Prázdne Sprej Fľaše Naplniteľné Kontajner s Dlhými Bar Strane Ruky Čistiaci Postrekovač, Dezinfekcia Vody, Alkoholu Kontajner
Sku: g149263
(1 Recenzie)
Novinka

€2.48 €3.82

Popis:

Odrážky:

1、Široké Uplatnenie: V spreji s dlhú tyč môže byť použitá na deodorize oblečenie a vody izbové rastliny. Môže obsahovať alkohol, pracie prášky, čistiace prostriedky, záhrada spreje, kvapalných vzoriek, atď.

2、na báze Alkoholu Čistiaci prostriedok: môžete použiť komerčne dostupné kvapalina na báze alkoholu čistiaci namiesto špeciálne kvapaliny, ktorá je non-opláchnite. Gél-typ čistiacich prípravkov, ktoré sa nedá použiť.

3、Veľké Kapacita: fľaše s rozmermi asi 500 ml, s veľkou kapacitou. Je transparentný, takže zvyšok je ľahko vidieť a pridať.

4、Jemné Hmlu: fľaše môžete sprej veľmi jemné hmlu a rovnomerne rozptýliť sa. Jemné hmlu je nastriekaný na vlasy, bez toho, vlasy mokré. Môžete ho použiť na čistenie vašej ruky, ľahko a rýchlo, avioding krížovej kontaminácii.

5、Široké Použitie: Vhodné pre domácnosti, reštaurácie, školy, hotely, továrne a iné priemyselné odvetvia. Upozorňujeme, že nie je tam žiadna kvapalina, takže budete musieť pripraviť podľa seba.

Špecifikácia:

Materiál: PP

Kapacita: približne 500 ml

Veľkosť: o 15.5 * 8.4 * 5.5 cm/6.1 * 3.31 * 2.16 v

Váha: cca 80 g

Balenie: taška funkcie opp

Kaliber: o 28mm/1.1 v

S krytom: predlzenu trysku čerpadla

Balenie Zoznam:

Sprejová Fľašu * 1 (Bez Tekuté)

Štítky: prenosné vreckové sanitácie postrekovač, antibacterian gél, darčeková sada mužov, alkohol gél ruky, prenosné alkoholu sprej, box priateľ dar, prenosné sanitizer sprej, darčeková sada pre mužov v krabici, alkohol strane, ručné sanit.

  • Materiál: Plastové