Maximálne 45 w 65W 90W 100W USB Typu C PD Nabíjací Kábel, Kábel USB, C Plug Converter Notebooku Napájací Adaptér Univerzálny Konektor pre Notebooky
Maximálne 45 w 65W 90W 100W USB Typu C PD Nabíjací Kábel, Kábel USB, C Plug Converter Notebooku Napájací Adaptér Univerzálny Konektor pre Notebooky
Sku: g149543
(2 Recenzie)
Novinka

€6.21 €7.06

Popis:

Funkcia:

Určené pre nabíjanie vášho zariadenia pre Lenovo Ideapad Notebook s USB C PD nabíjačky. (★POZNÁMKA: Plnenie rýchlosti sa budú líšiť v závislosti od vášho prístroja a sieťovej nabíjačky, odporúčame vám použiť USB-C PD Nabíjačky) Plnenie príkon: 90W alebo vyšší. Notebook Adaptér Zapojte do USB C kábel, ideálny pre nabíjanie svojho zariadenia s výkonom banky alebo USB C sieťovej nabíjačky. Rozlúčiť kúpiť extra adaptér (★Iba na Nabíjanie, nie Synchronizáciu dát.) Odolný notebook konektor na USB C Kábel s reverzibilné USB-C konektor. 1.8 meter je dostatočne dlhý na pripojenie zariadenia, keď ste ešte plnenie v spálni, kancelárii alebo kdekoľvek budete chcieť.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Dĺžka: 1.8 meter

Dva E-Známky Čipy,Pocínované medené,Zlaté Shell

Tipy: je To konektor adaptéra converter kábel cez USB Typu C notebooky. Budete potrebovať jeden USB-C Adaptér alebo napájanie banky, aby ho podporil. Ale USB napájací adaptér alebo napájanie banka by mala dostatok energie (príkon) na nabitie notebooku.

Plase skontrolujte, či príkon pre USB Typu C Adaptér nie je nižšia ako váš notebook vstup (môžete skontrolovať notebook vstup na spodnej strane notebooku). Napríklad, váš notebook vstup je 19v 4.74 a 90w, usb typ c adaptér nie je nižšia ako 90w,inak to nefunguje. Nie Všetky USB napájací Adaptér môže sa hodí pre notebooky! Prosím, neváhajte a kontaktujte služby zákazníkom ak existuje akákoľvek pomoc v núdzi.

Zoznam Balíkov:

1 x Prenosný Nabíjací Kábel Kábel

Štítky: 12v konektor konektor, 65w nabíjačky, prispôsobiť usb typu c, 30 dc konektor, 5.5x2.1 samica, konektor dc, univerzálny usb typu c konektor samec, mikro usb konektor, usb c konektor 100, baseus 100w usb c, usb.

  • Povrchový Materiál: Nylon
  • Číslo Modelu: Typ-C Mužov DC Muž
  • Konektor Na: Lenovo USB A
  • Drôt: Medi
  • Názov Značky: VOSORON
  • farba: čierna
  • Konektor B: Námestie Plug
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Notebook Vstup Podporované: 20V3.25A,65W MAX

Súvisiace produkty