POWECOM Jednorázové Masky Vysoko Účinné Ochranné Masky Proti Prachu Priedušná Úst Tvár Masku pre Dospelých Denne ochrany
POWECOM Jednorázové Masky Vysoko Účinné Ochranné Masky Proti Prachu Priedušná Úst Tvár Masku pre Dospelých Denne ochrany
Sku: g150014
(0 Recenzie)
Novinka

€8.85 €14.51

Popis:

Prosím, láskavo poznamenať

V dôsledku dopadu epidémie, rýchlosť, logistiky dopravy nemožno zaručiť. Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Špecifikácia

* Veľkosť:17*9.5 cm/ 6.69*3.74 palec * 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Funkcie

1.100% úplne nové a vysokej kvality. 2. Jednorazové kvality tvár, ústa, maska, vyrobené z 3 vrstvou materiálu. Vonkajší materiál je Vodeodolný netkanej textílie, ktoré dokážu účinne zabrániť prach a kvapky, stredná vrstva materiálu je topiť-fúkané materiál, vnútorný materiál Je mäkký netkanej textílie, ktoré môžu absorbovať vlhkosť z tela uplynutí udržať našu pokožku v suchu. 3. Hliníkový pás na most nosa môže byť nastaviteľné zapadajú do tváre. Elastická ucho slučky je ľahké nosenie a žiadny tlak na uši. 4. Pohodlné a priedušná dizajn .

O Pracovnom Čase

Kvôli rôznym pracovným časom v každej krajine, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedali v rámci jedného pracovného dňa. Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás. Snažíme sa poskytnúť vám Najlepší Zákaznícky Servis.

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 1-2 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak nechcete dostávať poradie v predpokladanom čase, prosím, kontaktujte nás.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: make-up maska, likvidujte maska, ffp2 maska, štetcom na tvár, masku na tvár surgic, black chirurgické, antivírusový masku na tvár, chrániť vírus, ffp2, mačka maska.

  • Funkcia: Protiprachový
  • Trieda ochrany: ŽIADNE
  • Názov Značky: POWECOM
  • Životný cyklus: Jeden čas
  • Položka Druh: Masky
  • Pôvod: Čína (Pevninská Časť)
  • Platné: Dospelý

Súvisiace produkty