Walfos Cesto Fréza Stierky Nehrdzavejúcej Ocele Silikónové Stierky Fondant Cake Decoration Nástroj Pečenie Pečiva Kuchynské Doplnky
Walfos Cesto Fréza Stierky Nehrdzavejúcej Ocele Silikónové Stierky Fondant Cake Decoration Nástroj Pečenie Pečiva Kuchynské Doplnky
Sku: g150082
(2 Recenzie)
Novinka

€5.94 €8.49

Popis:

Upozornenie!!! Mnohí predajcovia na Golstroj.sk používajú falošné silikónový materiál na kopírovanie WALFOS produkty nedávno. sme žalujú, ako je teraz. Falošný silikónový materiál je toxický a zlé pre naše zdravie,nemôže dotknúť priamo jedlo.

Pôvodné WALFOS označiť Všetky WALFOS produkty h ave Pôvodné WALFOS etikety v balení.Ak nenájdete to v obalu výrobku, je falošný!!! Prosím, láskavo kontaktujte nás, ak nájdete falošného WALFOS produktu na Golstroj.sk.

Potravinársky Silikón

Všetky Pôvodné WALFOS výrobky Značky sú vyrobené z potravinársky , žiadny zápach , BPA Free vysoká kvalita platinum silikónový materiál, nie lacné gumy alebo TPR materiálu.

Naše silikónový materiál je rovnaký ako silikónové dieťa cumlík ! Prečo používame vysoko kvalitné silikónové? Pretože je bezpečný pre poeple na použitie je rúra, chladnička a naše zdravie. Dúfam, že vaša rodina milujú a vychutnajte si WALFOS vysoko kvalitné silikónové produktu.

WALFOS značky Silikónové potravinársky FDA skúške SGS Spoločnosti (svetový kontroly spoločnosti) Niektorí dodávatelia nemajú SGS správu alebo použiť falošné správy Walfos má SKUTOČNÚ potravinársky skúške SGS je veľmi bezpečný pre použitie walfos silikónové produkty pre vašu rodinu! Rýchle dodanie!!! My si najrýchlejší prepravu spôsobom, a Sledovanie Nie. na sledovanie vašej objednávky. Môžete prijímať tovaru rýchlejšie ako iné obchody. ------------------ ----------------------

Popis Výrobku:

1. 【 POTRAVÍN TRIEDY Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE] VYZÝVA

Walfos lavičke škrabka sú, aby 430 Nerezovej ocele pre viac robustné, odolné a žiaruvzdorné, BPA ZADARMO a nikdy hrdzu. Rovno-stranný obdĺžnikový čepeľ je dostatočne ostré na škrípanie a rozdeliť cesto na chlieb, rez maslom a škrípanie čistú pracovnú plochu alebo koľajových pin! 2. 【 Protišmyková RUKOVÄŤ] vyzýva Cesto škrabka má non slip a ergonomické hrubé gumová rukoväť pre vás ľahké sekanie zeleniny alebo pečivo, robustný a hrubšie čepeľ, aby ste sa cítili skvele držať, Rukoväť a čepeľ inosculate pevne anti hojdanie. 3. 【 PRESNÉ MERACIE JEDNOTKY] vyzýva Pečivo škrabka pomocou palca a centimetroch leptané spolu ostrá čepeľ na rezanie potraviny aj v časti, a tiež použiť pohodlné meranie konverzie graf vytlačené na povrchu stručný kedykoľvek. 4.【 MULTI-USE] vyzýva Potravín škrabka sú ideálne pre krájanie chleba, rezanie pizza, Vyhladzuje poleva a krém na koláče a pečivo, rozbíjať orechy a rezania kôry, dovoz potravín z rezacia doska, rovnako ako platnička gril príslušenstvo pre váš domov kuchyne alebo záhrade gril, Multi-účel, kuchynské nástroje, aby to tak Musí Mať pre gril fanúšikov, kuchári a pekári. ------------------ Popis Výrobku:

1.【 Univerzálna ŠKRABKA - Ideálny] vyzýva

darček pre profesionálne alebo domácej pekárne. Tieto robustné špachtle sú ideálne na miešanie, škrabanie, napínanie a skladanie cesto, námrazy pečivo, alebo odstránenie prebytočného z misy.

2. 【 POTRAVÍN BEZPEČNEJ SILIKÓNOVÉ] VYZÝVA

- vysoko kvalitné škrabka sú vyrobené z potravinársky silikón vydrží s silnej stále jadro a mäkké, flexibilné silikónové hrany.

3. 【 POHODLNÉ PRACOVAŤ S] VYZÝVA

- protišmykový povrch s robustná rukoväť a mäkké okraje pre boj do misky. Zakrivený tvar bude bezpečne a dôkladne škrípanie vaše hrnce a panvice bez poškriabaniu.

4. 【 V UMÝVAČKE] VYZÝVA

- tepelne odolný až 446°F, farba a zápach odolné pre bezpečné a dlhodobé použitie.

5. 【 MERANIE CE] VYZÝVA

- vám umožňuje jednoducho skontrolovať meranie konverzií pre zložky z vášho receptu. ------------------

Prosím pozrite si nižšie komentáre od našich klientov.

Origninal kvalita za dobrú dobrú cenu!!!!!!!! Naozaj pekné! Dobrá kvalita! Ešte lepšie je, že cena!! Rýchle dodanie!! Prečo si vybrať Walfos Obchod: 1.Zárukou Kvality! 100% potravín triedy platinum silikónového materiálu.

Môžete tovar vrátiť, ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, a my vám vrátime peniaze.

2.Rýchle doručenie a dobré balenie pre parcely.

My si rýchle doručenie služby a uistite sa, že pozemok v dobrej situácii pre vás.

3.Po predajný servis. Profesionálne muž, vyriešiť všetky otázky. 4.Vitajte Dropship a Distribúcia WALFOS značkové produkty sa predávajú po celom svete. Prosím, neváhajte sa na nás Obrátiť Prostredníctvom WALFOS Úradný E-mail Priamo.

Walfos Obchod

Štítky: fondant plesní, 0 pečenie, fondant formy záhyby, formy pre reposteria a pečivo, narozeninový dort dekor, tortu stierky, kitchenaid mixér, cake design tool, kuchynský nástroj, Stone wash.

  • Certifikácia: SGS, FDA,LFGB, Rohs
  • Funkcia: Skladom
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: walfos
  • Druh: Pečenie & Pečivo Nástroje
  • Pečenie & Pečivo Nástroje Typ: Pečivo Rezačky
  • Materiál: Nerezová oceľ+Silikón

Súvisiace produkty