Deti Teplá Čiapka a Šál Zimné Pletené Načechraný Gule Čiapočku Spp Šatku Cartoon Spojov Nastaviť pre Batoľa Baby Chlapci, Dievčatá 1-4 Roky
Deti Teplá Čiapka a Šál Zimné Pletené Načechraný Gule Čiapočku Spp Šatku Cartoon Spojov Nastaviť pre Batoľa Baby Chlapci, Dievčatá 1-4 Roky
Sku: g150265
(0 Recenzie)
Novinka

€8.86 €12.66

Popis:

Deti Teplá Čiapka a Šál, Zimné Pletené Načechraný Gule Čiapočku Spp Šatku, Cartoon Spojov Nastaviť pre Batoľa Chlapci Dievčatá 1-4 Roky

Tento babys čiapočku spp má malú loptu na to, čo je krásne a očarujúce. Môžete nosiť šál, čiapka a rukavice spoločne, alebo ju nosiť aj samostatne na zápas detské oblečenie.

Táto detské pletené klobúk a v zime šál môže sa vzťahovať na detské tváre, rúk a hlavy, aby im cítiť teplé a ľahké nosenie aj v chladnom počasí.

Tento druh šál a čiapka oblek je dobrou voľbou pre narodeniny, Vianoce, alebo iných významných príležitostiach, a taktiež vhodné pre outdoorové aktivity.

Špecifikácie:

Materiál: Akryl vlákien

Sezóna: Jeseň/Zima

Pohlavie: Chlapec/ Dievča

Príležitosti: Denné

Štýl: Príležitostné, Móda, Roztomilý

Veľkosť: Klobúk 18*20 cm/7.09*7.87 palcov

Šátek 120*15 cm/47.24*5.91 palcov

Hairball Priemerom 8 cm/3.15 palcov

Obsah Balenia:

1 x Dieťa Warm-up Spp

1 x Dieťa Warm-up Šatku

Sľub:

Ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou, prosím neváhajte a kontaktujte nás, pomôžeme vám vyriešiť problém, ako rýchlo, ako je to možné.

Štítky: croton halloween, elegantné blbecek oblečenie, prípade lenovo 606x, elegantný make-up glam, elegantné tkaniva zásobník, crotchless sissy, elegantné marketplace, elegantné amor šípky, elegantné party decor.

  • Názov Značky: OPPERIAYA
  • Popruh Typ: Vybavené
  • Dieťa Veku: 19-24 mesiacov
  • Vzor Typ: GEOMETRICKÉ
  • Materiál: Bavlna
  • Pohlavie: Unisex
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty