8.5" Vibračný Penis plášť sex odkladu Penis rukáv opakované použitie kondómu penis extender rukáv Dildo rozšírenie Sex hračka pre muža
8.5" Vibračný Penis plášť sex odkladu Penis rukáv opakované použitie kondómu penis extender rukáv Dildo rozšírenie Sex hračka pre muža
Sku: g150355
(0 Recenzie)
Novinka

€11.90

Popis:

Vyrobený z TPE materiálu upozorňuje bullet zahrnuté pre extra zábavu! Kanál priemer: 1.8 cm Vnútorná Dĺžka: 5,5 cm Celková dĺžka: 8.5 palcov Ideálny pre 5-6.5 palcov Stoporený penis! napájanie: 3 x AG13 ( nie je súčasťou ) Super-realistický penis rozšírenie puzdro pre zvýšenie 1.6 palec dĺžky a 70% v obvode

Diskrétne Dopravy :

Ako to môžeme zabaliť vaše produkty:

Budeme deklarovať všetky produkty ako silikónové formy mimo balíka, aby sa zabránilo rozpaky.

Ako to môžeme zabaliť balík je podľa produkty", tvar a veľkosť. Budeme vám diskrétne zásielky .

Doprava :

Ak váš balenia sú uvedené nižšie, 2 kg ,zvyčajne Sme loď ich Golstroj.sk Štandardná Doprava. Golstroj.sk Štandardná Doprava vám pomôže sledovať vaše balík od odoslania oznámenia na dodanie. Je to end-to-end sledovania. Môžete vidieť sledovanie informácie z vašej objednávky detaily priamo alebo tu : global.cainiao.com

Balíky, ktoré sa posielajú so Golstroj.sk Štandardná Doprava trvať od 15 do 45 pracovných dní, aby sa dospelo v obvyklé.

Ak vaše balíky sú nad 2 kg, budeme loď vašej pack DHL; e-EMS; EMS; Fedex; UPS; DPEX,TNT. Tie international express trvá 3-7 dni, aby sa dospelo, ale môže mať 2% šancu vzniknúť daňové keď balík dorazí v cieľovej krajine.

Akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek! Naozaj vďaka!

Colné a import dane

Objednávky môže byť potrebné na prejednanie vo vašej krajine. Iba 2% balíky potrebné na to .

Prosím skontrolujte, či vaša objednávka bude účtovať dodatočných dovozných ciel, daní alebo iných colných súvisiacich poplatkov. Dovozné clá, dane alebo iné colné poplatky budú zhromažďované lodnej dopravy pri dodaní. Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine. Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu. Aby sa zabránilo vysokým Dane , budeme jasné hodnotu pod 80 USD za všetky objednávky . ak nás potrebujete hodnota plnú cenu vašej objednávky , prosím, zanechajte nám masáž vo vašej objednávke .

Batérie a Lube

Sme tak ľúto, sme nemôže poslať batérií a Lube v balení podľa medzinárodných prepravných spoločností a logistických spoločností pravidlá . Dúfam, že sa vám môže porozumieť .

Kvalita problém a vrátiť & vrátenie peňazí

Vážení zákazníci, keď sa dostanete na balíky , prosím, skontrolujte kvalitu pred kuriérom , ak nie sú problémy s kvalitou výrobkov, alebo sa vám jednoducho nepáči to , prosím, odmietnuť podpísať a vrátiť pack pre nás .

Tie dodanie spôsobmi: DHL; e-EMS; EMS; Fedex; UPS; DPEX neakceptujeme vrátenie , pretože prepravné náklady by sa 3 alebo viac krát , takže ak tam problémy s kvalitou , prosím, kontaktujte nás, aby sme to riešili. Ak nie sú problémy s kvalitou , prosím, aby fotografie alebo si video, aby nám ukázal problém, budeme sa snažiť vyriešiť to .

Pochopte prosím, že sex produktov nemôže byť vrátená po používané. Sexuálne produkty sú pre osobné, tak nemôžeme robiť, predávať po používaný, a nie sme zodpovední za škody, ktoré po použití produktov . Takže prosím, skontrolujte kvalitu predtým, ako ju použijete .

Ohlasy

Všetky výrobky sú 100% pôvodnej NOVÉ a testované pred zásielky. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím dajte nám 5 hviezd spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom na akýkoľvek druh spätnej väzby. Všetky e-maily budú zodpovedané do 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail alebo sťažnosti na náš manažér.

Štítky: kohút gumy, dočasné zväčšenie penisu, kondóm veľkosť, kondóm hračka, muži zväčšenie penisu, sex prezervatívy, obvod penisu rukáv, svetelný zväčšenie penisu, ženy na zväčšenie penisu, predĺženie trysky.

  • Názov Značky: ZOOZSEX
  • Veľkosť: 8.5 inch
  • Materiál: Silikónové
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Položka Druh: Čerpadlá & Zväčšovacie

Súvisiace produkty