Vysoko Kvalitný Sprchový Držiak Sprchy Železničnej Držiteľ 20~25 mm ABS Chrome Sprcha Hlavy, Držiak Nastaviteľný kúpeľňové Doplnky Univerzálne
Vysoko Kvalitný Sprchový Držiak Sprchy Železničnej Držiteľ 20~25 mm ABS Chrome Sprcha Hlavy, Držiak Nastaviteľný kúpeľňové Doplnky Univerzálne
Sku: g150459
(1 Recenzie)
Novinka

€6.74 €10.06

Popis:

Hlavné Funkcie

JEDNODUCHÉ POUŽITIE:

Neuveriteľne jednoduché, aby sa zmestili bez toho, aby odskrutkujte bar od steny. Na strane, ktorá drží showerhead je pevne stanovený skrutku, takže si môžete prispôsobiť uhol showerhead keď skrutku je voľná. Nie je potrebné odstrániť všetky póly chytí pól pevne a kĺzaniu nadol.

DOBRE REMESELNE:

Showerhead držiak vyrobený z inžinierstvo triedy plastov (ABS), ktoré sú postavené, chromovaných, dobre remeselne s silná konštrukcia, eco-friendly a odolné - - zaručuje dlhú životnosť a kvalitu.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA:

Sprchový držiak držiak náhradného prispôsobiť panel veľkosť, takže nemusíte mať posúvač na seba a scestné, keď v inštalácii, jednoducho uvoľnite gombík a priložiť na list, bar, potom utiahnite.

360 ° ROTÁCIA:

Univerzálny sprcha držiak výmena môže nastaviteľné z akéhokoľvek uhla a koniec časť sa dá otáčať o 360 stupňov dostatočne , tak, že uhol je možné voľne upravovať. To robí ručné showerhead otočené tak, že môžete rýchlo sklopiť vody.

HODÍ POSÚVAČ DOKONALE:

Ručné sprchy držiak sa hodí kolo slide bar 22-25MMFlexible veľkosti časti na snímke na bare v prípade, že bar je širší alebo užší - - vhodný pre univerzálne slide baru. Špecifikácia

Materiály

ABS plast

Veľkosť Produktu

12 CM × 4 CM × 4 CM

Obsah Balenia

Sprcha Hlavu Pevné Sedadlo × 1 Poznámka

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: nastaviť sprcha, vedúci sprcha, sprchový záves železničnej vintage, veľa moderných kúpeľňových doplnkov, držiak tv, sprcha jazdca, sprchové kabíny držiak, sprchový záves stick, nájsť dobrý univerzálny nastaviteľný držiak sprcha, stojan na vajcia.

  • Certifikácia: CE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Sprcha Hlavu Pevné Sedadlo
  • Povrchová Úprava: Leštené
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Typ Inštalácie: Pracka

Súvisiace produkty