Požičovňa Skladacia Podlaha Parkovanie Stojan na Prenosný Bicykli Úložný Stojan Koleso Držiak pre Vnútorné Domov Garáž Bike Príslušenstvo
Požičovňa Skladacia Podlaha Parkovanie Stojan na Prenosný Bicykli Úložný Stojan Koleso Držiak pre Vnútorné Domov Garáž Bike Príslušenstvo
Sku: g150476
(1 Recenzie)
Novinka

€8.94 €14.89

Popis:

Požičovňa Skladacia Podlaha Parkovanie Stojan na Prenosný Bicykli Úložný Stojan Koleso Držiak pre Vnútorné Domov Garáž Bike Príslušenstvo

Popis: Robustná Konštrukcia, ale Ľahká: Tam sú štyri body drží na pneumatiky, oveľa lepšie ako iné porasty, ktoré majú len jeden alebo dva body drží na rám, rim, disku rotora a prehadzovačky. Koleso predné zadné koleso posedenie v držiteľ je oveľa hlbšie ako ostatní, tak to zostane pevne v držiaku. Dual arm je lepšie držať ťažký bicykel ako jedno rameno stáť. Hliníkové zliatiny materiálu, aby bicykel držiak svetla, len 3,5 lbs, aby to prenosné pre vaše vonkajšie cyklistické účely.

Quick & Easy Push In: bez Námahy tlačte v stojane. Táto patentovaná skvelý dizajn bude ideálny pridržte bicykel bez zachvenia. Sekúnd set-up a zložiť pre kompaktné uskladnenie, aby ušetriť miesto na disku, nie je potrebné nástroje na inštaláciu.

Ochranný: Jemná špecifikácia náter s inžinierske plasty na rohu chrániť vaše kolo z prezývok a škrabancov. Jar-naložené rameno ľahko držať predné koleso bez rizika poškriabaniu ráfiku alebo špice.

Skladacia a Prenosný&Ušetriť Miesto: jednoduchý-pull-gombíka umožní zložiť postaviť do plochého tvaru, iba 17.12(L) palec x3.74(H) palec x7.16(W)palca, keď zložil. Úsporné skladovanie, keď nie v použitie alebo na prepravu do auta, keď idú na koni. Bicykle nikdy nebude ležať na zemi alebo opretý budovy alebo stromy už.

Univerzálny: Upgrade bicykel má od 20 milimeter cestnej bike pneumatiky na 2,4 palca široký horský bicykel pneumatiky medzi 20 až 29-palcové kolesá veľkosti. Ideálne pre všetkých bike štýly: priečinok, cestných, MTB vrátane dph. 29er, sledovať, BMX, deti.Oblek pre vlastné použitie domov, garáže, kancelárie a maloobchodné aplikácie.

Funkcie:

Skladacie pre jednoduché uskladnenie.

Dobré prevedenie, nosiť-odolať a trvanlivé.

Prichádza s určitým schopnosť odolávať vplyvu.

Rozšírili šasi, viac stabilné a praktické.

Jar zamykanie ramena.

Hliníkové zliatiny konštrukcie.

Hmotnosti a tlaku sa šíri na všetky štyri nohy.

Škrabance na rám bicykla.

Len nostalgicky body sú na bicykli, pneumatiky.

Špecifikácia:

Typ: podlahový stojan

Farba: čierna

Materiál: hliníková zliatina

Veľkosť(nie je skladací): o 43x43x11cm/16.92x16.92x4.33inch

Vhodné pre bicykel veľkosť: 20-29inch

Balenie Zoznam:

1 x úschovňa Bicyklov Skladací Držiak

Štítky: bicykel poschodie, bicykel parkovacie stojany, motocykel oprava stáť, magnetický stacionárny bicykel stojí, bicykel podlahový stojan, bicycl stojan, brzdový strmeň nástroj, požičovňa park, hliníkový nosič, vnútorné cestnej bike valček.

  • Brzdový Systém: Iné
  • Vhodné pre bicykel veľkosť: 20-29inch
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Hliníkové Zliatiny
  • Druh: Podlahový stojan
  • Veľkosť: (not folded)
  • farba: čierna
  • Kapacita (Zaťaženie): --

Súvisiace produkty