Biológia dobra a zla. Ako veda vysvetľuje naše akcie
Biológia dobra a zla. Ako veda vysvetľuje naše akcie
Sku: g1507
(1 Recenzie)
Novinka

€11.76

Popis:

Kniha Popis

Ako slávny primatologist a neurovedec Robert sapolski hovorí, ak chcete pochopiť ľudské správanie a povaha dobré alebo zlé opatrenie, budete musieť prísť na všetko von-a čo sa stalo len druhý pred ním, a to, čo bolo pred miliónmi rokov. V knihe autor je postupné môžete povedať v chronologickom časti a veľmi podrobne sa domnieva, obrovské množstvo faktorov, ktoré ovplyvňujú naše správanie. Ako funguje náš mozog funguje? Čo je mandle zodpovednosť za to, a čo by sme mali poďakovať čelnej kôry pre? To, čo "nenávidí" ostrov? Prečo Londýne taxikári majú zvýšené hippocamp? Ako sú dĺžka ukazovák a krúžok prst a množstvo внутриутробного testosterónu spojené? Ako z pohľadu neurobiology teenagerov sa líšia od detí a dospelých? Sú tam "čistý" altruists? Aký je rozdiel medzi odpustenie a zmierenie? Je tam slobodnú vôľu? Ako urobiť komplexné sociálne väzby ovplyvňujú naše správanie a rozhodovanie? A to je len malá časť otázky riešiť v rámci rozsiahlych prácu dobre-známy vedec. Viac o knihe, O tom, čo Ako slávny primatologist a neurovedec Robert sapolski hovorí, ak chcete pochopiť ľudské správanie a povaha dobré alebo zlé opatrenie, budete musieť prísť na všetko von-a čo sa stalo len druhý pred ním, a to, čo bolo pred miliónmi rokov. V knihe autor je postupné môžete povedať v chronologickom časti a veľmi podrobne sa domnieva, obrovské množstvo faktorov, ktoré ovplyvňujú naše správanie.

Ako funguje náš mozog funguje? Čo je mandle zodpovednosť za to, a čo by sme mali poďakovať čelnej kôry pre? To, čo "nenávidí" ostrov? Prečo Londýne taxikári majú zvýšené hippocamp? Ako sú dĺžka ukazovák a krúžok prst a množstvo внутриутробного testosterónu spojené? Ako z pohľadu neurobiology teenagerov sa líšia od detí a dospelých? Sú tam "čistý" altruists? Aký je rozdiel medzi odpustenie a zmierenie? Je tam slobodnú vôľu? Ako urobiť komplexné sociálne väzby ovplyvňujú naše správanie a rozhodovanie? A to je len malá časť otázky riešiť v rámci rozsiahlych prácu dobre-známy vedec. Doprava

Doručenie zdarma v Moskve a regiónov-pri objednávke výške viac ako 2000 rubľov

2020-05-15 20:22

Štítky: altera na stiahnutie, kubota, epson me300, macbook to, barre ez, hp compaq série, epson t1811 t1814, oheň film, epson t1291 t1294, 256hz.

  • stav: Nové
  • Vek: Dospelý
  • Jazyk: Ruský
  • Názov Značky: Альпина нон-фикшн
  • Záväzné: Mäkká Väzba/Zábaly

Súvisiace produkty