Zadok Análny Plug 3 Kus Nastaviť Tréner Auta Lekárskeho Silikónu Zmyselnosť Mäkké Bezpečné Hypoalergénne Black Sex Hračky Hračky Pre Dospelých
Zadok Análny Plug 3 Kus Nastaviť Tréner Auta Lekárskeho Silikónu Zmyselnosť Mäkké Bezpečné Hypoalergénne Black Sex Hračky Hračky Pre Dospelých
Sku: g150701
(0 Recenzie)
Novinka

€10.14 €18.44

Popis:

O Balík

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave. Produkt bude zabalené s airbagom/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transportion.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von. Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím,pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo robiť, ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O Spätnú Väzbu

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: články zmyselné hračky, análny plug cz, buttplug nastaviť, análny, zmyselný mužské hračky, análny auta, análny plug veľké súpravy, análny plug nastaviť, análny plug kinky, dildo plug.

  • Veľkosť: As picture
  • Materiál: Silikónové
  • Nemravný Obrázok: No
  • Položka Druh: Análny Sex Hračky
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Názov Značky: Yesplay
  • Číslo Modelu: análny plug

Súvisiace produkty