Zubné Laboratórium Paralelné Surveyor s nástroje a handpiece držiteľ Námestie
Zubné Laboratórium Paralelné Surveyor s nástroje a handpiece držiteľ Námestie
Sku: g150737
(0 Recenzie)
Novinka

€79.96 €84.17

Popis:

Zubné Laboratórium Paralelné Surveyor s nástroje a handpiece držiteľ Námestie

Popis

Predaj tejto položke sa môžu vzťahovať nariadenia U.S. Food and Drug Administration a štátu a miestnych regulačných agentúr. Ak tovar podlieha FDA nariadenia, budem overiť váš stav tak, ako autorizovaného kupujúceho o tejto položky pred odoslaním položky.

Funkcie

Zubné Laboratórium Surveyor Plne nastaviteľný-Kompletná sada s handpiece držiteľ presný uhol 6PCS Pripojené výmenné vretena Balenia : 21 X 18 X 34 CM

Platby akceptujeme platby cez PayPal. Platba musí byť odoslaná k nám do 4 dní po kúpite položky.

Doprava Sme loď položiek leteckou Poštou do nasledujúcich krajín a regiónov zadarmo: Hong Kong, Macao, Japonsko, Kórea, Malajzia, Singapur, Austrália, Nový Zéland, Belgicko, Veľká Británia, Spojené Štáty, Dánsko, Fínsko, Írsko, nemecký, Grécko, Taliansko, Luxembursko, maďarsko, Malta, Nórsko, Švajčiarsko, Švédsko. Do iných krajín, prosím neváhajte nás kontaktovať na prepravné. Leteckou Poštou trvá zvyčajne okolo 14-21 pracovných dní, aby sa dospelo.

Podmienky Predaja, aby sa uistite sa, že naše výrobky sú bezpečné, sterilné a funkčné, všetky z nich sú prísne skúmať pred odoslaním. Snažíme maximálne úsilie, aby zabezpečili, že naše výrobky sú vysokej kvality a dobrej funkcii. Sľubujeme, že obe naše produkty a služby vám, aby ste spokojný.

O Nás chceli by Sme vyjadriť našu túžbu vytvoriť dlhodobý obchodný vzťah s vami na základe kvality a vzájomného prospechu. Dostanete odpovede od nás do 24 hodín (usu. v pracovné dni) po odchode nám správu. Ak chcete vedieť viac o nás alebo našich položky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Sľubujeme, že obe položky a služby z nás najlepšie. Pri návšteve našej predajni, zistíte, aká je vaša obľúbená.

Kontaktujte Nás, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy,sme vždy pripravení slúžiť, aby ste boli spokojní.

Štítky: držiak na zubné vŕtačky, zubné handpiec, zubné vybaviť, Hmatník, bavlna zubné, zubné laboratórium vybavenie pre laboratóriá, rtopr zubov, zubné endodont, zubné laboratórium laboratórium, zubné nástroj.

  • Číslo Modelu: ss
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: YABANGBANG
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Materiál: Kov
  • Veľkosť: fz