47.2 palcový Deti Tumbler Boxovacie Vrece Fitness Nafukovacie Deti Vrecia pre Domáce Posilňovne, Fitness Box Boj proti Školenia odbúranie Stresu Hračka
47.2 palcový Deti Tumbler Boxovacie Vrece Fitness Nafukovacie Deti Vrecia pre Domáce Posilňovne, Fitness Box Boj proti Školenia odbúranie Stresu Hračka
Sku: g150743
(0 Recenzie)
Novinka

€6.84 €11.22

Popis:

Odrážky:

1、Premium PVC: Tento deti boxovacie vrece je vyrobené z vysoko kvalitnej eko-šetrné PVC plasty, ľahké a odolné, a to neublíži dieťaťa kĺby. A to predstavuje zosilnené dno dizajn, ktorý je proti oderu odolné a ľahko nafúknuť a defláciu, a to možno zložiť do malých rozmerov pre skladovanie.

2、Uvoľnenie Energie: deti nafukovacie boxovacie vrece je jeden z najlepších stresu a hnevu riadenia hračky okolo, vaše dieťa, môžete bezpečne uvoľniť všetky ich pent hore energie. To všetko pri získavaní cvičenie, výrub na displej-čas, a budovanie ich hand-eye koordináciou!

3、Kvality Inflatables: nafukovacie hračky sú vyrobené s zosilnené švy a jedinečné dvojité-lock vzduchu ventilom, ktorý udržuje vzduch dlhšie, takže tieto nafukovacie hračky, vždy môžete ísť na ďalšie kolo!

4、Jednoduché Nastavenie: Zatiaľ čo iné vážený boxovacie vaky pre deti majú viaceré vetracie ventily, naše užívateľsky priateľské dieťa boxovacie vrece je postavený s len 1 jednoduchým ventilom. Po inflácie, stačí pridať vodu na stojan pre bezpečnosť a bounce-back akcie, a váš malý bude pripravená na boj!

5、Malý Tip: Nafukovacie výrobky prirodzene úniku. Odporúča sa, nafúknuť boxovacie vrece 1-2 krát týždenne. 100% kvalita skúška sa vykonáva pred zásielky.

Špecifikácie:

Názov: detské Nafukovacie Boxovacie Vrece

Materiál: 6P PVC materiál

Výška: okolo 1.25 m/49.21 v

Miesto konania: vnútorné a vonkajšie

Výhody: hrubé PVC hrúbky, odolný a silný, dobrý odolnosť

Balenie Zoznam:

Nafukovacie Boxovacie Vrece*1

Štítky: holdall vaku telocvični, boj kolónka, baby gym dreva, tašku punč, boxerské vrece reflex bar, muži biele telocvični, box dieťa, podpora kolónka, dom stan, domáce fitness deti.

  • Vek: Iné
  • Druh: Vrecia Category
  • Pôvod: CN(Pôvodu)