Motocykel Kolien Outdoorové Aktivity Nepremokavé Vetru Chránič Nohu Kryty Pre Mužov, Ženy, Zimné Zimné jazdenie teplé koleno
Motocykel Kolien Outdoorové Aktivity Nepremokavé Vetru Chránič Nohu Kryty Pre Mužov, Ženy, Zimné Zimné jazdenie teplé koleno
Sku: g150997
(0 Recenzie)
Novinka

€11.65 €16.40

Popis:

Odrážky:

1、Udržať v Teple: Tento kolena krytu je vstavaná polyesterová tkanina vonkajšie s hrúbkou tepelnej dole náplň. To je vynikajúce teplo ochrany počas chladného počasia, veternom počasí, alebo daždivé obdobie.

2、Nepremokavé tkaniny Tkaniny: vnútorná podšívka je vyrobené z vodeodolného nylonu a polyesteru s poplastovanie PVC, mäkké a pohodlné na nosenie. Koleno podložky pri jazde na motorke alebo v rybolov počas daždivého počasia chrániť vaše nohy z toho, že je mokré.

3、Jednoduché Použitie: Tento vodotesný knee pad je vysoko elastický, ľahko obliecť a vyzliecť, non-slip vždy zostáva na mieste. Priedušný, že môže držať vás v teple po celý deň.

4、pre Väčšinu Ľudí: Vyhovuje väčšine mladých a dospelých. Je nastaviteľný a ľahko sa vzlietnuť. Montáž väčšina unisex dospelých, dospievajúce dievčatá a deti.

5、 Teplé Ochrany: Zima je tu! Nenechajte studenej ovplyvňuje váš životný štýl. Tento vodotesný koleno podložka je ideálna ochrana pre outdoorové aktivity v chladných ročných obdobiach.

Funkcie:

1. Nepremokavej povrch, nastaviteľný tesnosti.

2. Jazda proti vetru a dažďu, zips otváranie a zatváranie môže byť nastavená pevne.

3. Reflexné pásky sú určené na povrchu, takže je bezpečnejšie používať v noci.

Špecifikácia:

Názov: Motocykel Kolien

Materiál: nepremokavá Oxford látky, plyšové

Veľkosť balenia: 30*40 cm/11.81*15.75 palec

Balenie Zoznam:

1 Pár*Motocykel Kolien

Štítky: nohy motocyklový, koleno jazdcov motocykel nylon, koleno podložky, koleno podložky moto, koleno jazdcov motocykel dieťa, koleno teplejšie motocykel, bandáž na koleno, koleno podložky pre šport, koleno jazdcov motocykel rodilla, požičovňa zimných koleno.

  • Pôvod: AE(Pôvodu)
  • veľkosť balenia: o 30*40 cm/11.81*15.75 palec
  • Názov: Motocykel kolien
  • Drop shipping: Podpora
  • Funkcia: Unisex
  • Podpora: Dropship/Veľkoobchod/Epacket
  • Materiál: nepremokavé Oxford látky, plyšové
  • Názov Modelu: nohu zahŕňa
  • farba: ČERVENÁ/ČIERNA