100ks Strieborné Pozlátené TureLove Uzol Prívesok Zavesiť srdca spojené s srdcom Charms Šperkov Náhrdelník Zistenia Fit Diy Náramok, Aby
100ks Strieborné Pozlátené TureLove Uzol Prívesok Zavesiť srdca spojené s srdcom Charms Šperkov Náhrdelník Zistenia Fit Diy Náramok, Aby
Sku: g151102
(1 Recenzie)
Novinka

€9.26 €12.52

Popis:

100ks Strieborné Pozlátené TureLove Uzol Prívesok Zavesiť srdca spojené s srdcom Charms Šperkov Náhrdelník Zistenia Fit Diy Náramok, Aby Položka Č. AAX019 Položka Materiálov zliatiny Zinku Položka Množstvo 100ks/veľa Položka Veľkoobchodné Zľavy! Objednávka Viac Ako 3 Lotov= Dostať Extra10% Zľava Položku Veľkosť Cca 19*19 mm Položka Hlavne Farby Antique Silver Antické bronzové Položka Tvar srdca lásky, kúzlo Položka Useage Nosenie šperkov, takže prívesok zistenia diy (náhrdelník alebo náramok,

náušnice visieť prívesok ect) alebo iné ručné zistenia remesiel. Meranie Konverzie 1cm=0.393 palec, 1 palec=2.54 cm

BALÍKY

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

pevnine. PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

Dopravca Názov Odhadovaný Čas v Tranzite, Sledovanie Služby DHL O 3-5 dní www.dhl.com UPS, Asi 3-5 dní www.ups.com EMS O 5-7 dní www.ems.com Čína Príspevok Vzduchu O 15-25 dní www.intmail.183.com HKPOST Cca 15-20 dní www.hongkongpost.com Ak potrebujete akékoľvek priaznivé ceny pre rýchle dodanie, neváhajte a kontaktujte nás.

POZNÁMKA : Kupujúci bude zodpovedný za daní ,ciel a iných poplatkov počas prepravy ! Všetky položky by mali byť odoslané na Golstroj.sk overené adresu.

PODMIENKY PREDAJA

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu.

FAQ

Otázky

Odpovede

Páči sa vám kombinovať objednávky?

Áno, môžeme kombinovať objednávky tak, že budete len musieť platiť jeden čas. Prosím, kontaktujte nás skôr ako budete platiť, ak potrebujete túto službu.

Ponúkate drop shipping?

Áno, sme robili. Pošleme na váš objednávateľa, doručovaciu adresu, ak miesto, aby

Páči sa vám prijímame prispôsobené produkty?

Áno, sme robili. Stačí len obrázky a vzorky.

Máte loď medzinárodne?

Áno, zasielame do celého sveta

Spätná VÄZBA

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! :) Ak ste arenot spokojná s produktom a servisu,prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a a neutralfeedback. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme! :)

O NÁS

Náš výrobný závod sa nachádza v Yiwu, Zhejiang, známy ako "tovar Raj pre Zákazníkov".

V súčasnosti,Dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first, forge vpred" a princíp "customer first", ktoré poskytujeme našim klientom kvalitné služby.

Vynikajúca Kvalita a Rozumné Ceny sú naše hlavné výhody, takže naše produkty viac konkurencieschopný na medzinárodnom trhu.

KONTAKTUJTE NÁS

Náš Pracovný Čas: 9:30 hod. do 12:00 POPOLUDNÍ ( Čína HK čas)

Akékoľvek otázky vítané, radi by Sme sa vám odpovedať čo najskôr, ako sa dá.

Štítky: anjel krídla tortu vňaťou, 3d anjel, dove kremíka, srdce necklac, hurrta, pes postroj pad, truelove pre psa, anjel ornament, anjel sestra, truelove úradný.

  • Farby: Antické Striebro, Starožitné bronz Zlato
  • Kúzlo Tvar: list Broskyňa Srdce Charms
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Kovy Typ: Zliatiny zinku
  • Kúzlo Typ: Srdcia
  • Materiál: Kov
  • Položka Useage: Nosenie šperkov Prívesok zistenia (náhrdelník,náramok,náušnice,urob si sám)
  • Kvalita: 100KS/VEĽA
  • Číslo Modelu: AAX019
  • Položka Druh: Charms
  • Hmotnosť: 0.8g
  • Názov Značky: ljjagll
  • Štýl: Trendy
  • Meranie Konverzií: 1mm=0.0393 palec, 1 palec=25,4 očakávané mm
  • Veľkosť: 19*19 mm

Súvisiace produkty