Prenosné Elektrické Auto Vody Udržať Teplejšie Kanvica Bezpečné Vymeniteľné Cestovné USB Kúrenie Cup Energie Cestovné Nehrdzavejúcej Ocele Teplota H
Prenosné Elektrické Auto Vody Udržať Teplejšie Kanvica Bezpečné Vymeniteľné Cestovné USB Kúrenie Cup Energie Cestovné Nehrdzavejúcej Ocele Teplota H
Sku: g151110
(1 Recenzie)
Novinka

€9.94 €12.27

Popis:

Funkcie:

1. Vyrobené z potravinársky 304 nerezovej ocele a PP. Okrem toho, zapečatený kryt kotla je vyrobené z vysoko kvalitnej silikagelu, ktoré je bezpečné a netoxické, s dobrým tesnením výkon, ktorý dokáže udržať teplotu vody a zabezpečiť, aby nápoj nebude pretekať.

2. V aute 12V/24V DC auto cigaretový zapaľovač umožňuje užívateľom na pitie teplej vody komfortne počas jazdy. Na cigaretový zapaľovač kábel je súčasťou stavebnice, tak tento vynikajúci kanvica môže byť použitá vo väčšine vozidiel. Voda môže byť zohriate na približne 65 stupňov Celzia.

3. Aj vo vnútri a mimo kanvica prijať vákuové tepelné izolácie technológie, ktorý má dobrú tepelnú izoláciu a môže zabrániť scalding. Okrem toho, že je vymeniteľný pohár na podlahe, ktorý robí pitnej pohodlnejšie.

4. Ak cestujete s rodinou alebo skupiny, dostatočné kapacity je veľmi vhodný na cestovanie.Široko používaný v aute kotlíky, vhodné pre vriacej vody, káva, atď. Neváhajte a vychutnať si výlet.

5. Veko táto fľaša je vybavená potravín-trieda bezpečnosti-utesnené silica gel, ktorý môže zabrániť, aby sa kvapalina z triešti a anti-aging.

Špecifikácia:

Názov: Elektrické Auto, Rýchlovarná Kanvica

Materiál: 304 nerezovej ocele

Kapacita: cca 300 ml

Veľkosť:

Celková dĺžka: cca 19.3 cm/7.60 palec

Fľaša úst priemer: cca 8.5 cm/3.35 palec

Spodný priemer: cca 6,5 cm/2.56 palec

Balenie Zoznam:

1*Elektrické Auto, Rýchlovarná Kanvica

1*Cigaretový Zapaľovač Napájací Kábel

Štítky: 12 v auto kanvica, medveď elektrický kotol, auto držiak, pohár ohrievača, pohár ohrievač usb, rýchlovarná kanvica teplejšie, 12v kanvica, logické sondy, malá rýchlovarná kanvica prenosné usb, 12 v kanvica.

  • Štýl:
  • Pôvod: AE(Pôvodu)
  • Funkcia :
  • Režim Napájania: USB
  • Objem: >1L

Súvisiace produkty