K-5911 Sivá Zadné Svetlá, Predné Svetlo Lepidlo Gumové Tesnenie Lepidlo Vodotesný, Anti-Fog Vysokej Teplote Odolné Silikónové Lepidlo, Tmel
K-5911 Sivá Zadné Svetlá, Predné Svetlo Lepidlo Gumové Tesnenie Lepidlo Vodotesný, Anti-Fog Vysokej Teplote Odolné Silikónové Lepidlo, Tmel
Sku: g151391
(1 Recenzie)
Novinka

€5.06 €7.23

Popis:

K-5911 Sivá zadné svetlá, predné svetlo Lepidlo Gumové Tesnenie Lepidlo Vodotesný, Anti-Fog Vysokej Teplote Odolné Silikónové Lepidlo, Tmel K-5911 Šedá Auto Svetlo Tmel pre Vysoké Teploty Priemyselné Lepidlo Lepidlo 100g Výkonnostné charakteristiky: K-5911 je dealcoholized jednozložkové RTV silikónové gumy s vysokou viskozitou, dobré thixotropic vlastnosti, stredne-kvalitné nehrdzavejúce, vysoká odolnosť voči teplotám, vysokým tlakom, rozpúšťadlo, odolnosť a nízku zrážanlivosť pre veľké medzery (0-6 mm). Utesnená, vodotesná, olej odolný voči nárazom, vibráciám. použitie: 1. Používa sa na utesnenie terminálov na oboch stranách vykurovacieho potrubia, a lepenie magnetické dlaždice a vonkajší plášť malý motor. 2), elektronické komponenty sú utesnené, pevné, shockproof, ako sú vysoké napätie balík, uprostred týždňa, elektrické zástrčky, usmerňovač a kondenzátor plug ochranu. 3. Lepenie a utesnenie vysoké napätie komponenty, induktory, transformátory, a vysoké napätie zariadenia. 4, široko používaný v kov, sklo, keramika, polovodičové zariadenia, plasty a iné objekty lepenie. 5, vysoký tlak rúra, parná žehlička, priemyselné vysoká teplota potrubia, tesnenia. Pokyny: lepidlo tesniaci povrch sa očistí prvý, a potom výrobok je rovnomerne potiahnuté, na povrchu vykonávať samolepiace tesnenie. Povrch vytvrdnutí produktu je asi 5 až 10 minút, a to je úplne vyliečiť po 24 hodinách. Opatrenia: 1) Vytvrdzovania vzduch, ktorý vyžaduje vlhkosť môže trvať dlhý čas v prípade veľkých lepenie oblasti. 2) Utiahnite spp trubice po použití, aby sa zabránilo gél v skúmavke z tuhnutiu. Ak nie je vytvrdený produkt na tryske, odstrániť vytvrdený produkt a použiť ju ako obvykle. Balenie špecifikácia: 100 g / support drahého priateľa:

Ďakujem vám veľmi pekne za vašu návštevu na našom obchode! Budeme sa snažiť, aby vám slúžili!

Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás a riešiť, neotvárajte spory, Spory je len strata času。Vďaka!

O Senting

1:nebojte sa o našich rýchlosť doručenia, našom obchode výrobky majú zásob! Po zadaní objednávky zabezpečíme zásielky v čase!

2:môžete Si vybrať svoj vlastný spôsob, ako logistiky!

Ak nemáte špeciálne požiadavky, môžeme si vybrať najrýchlejší spôsob, ako si myslíme, že logistika dodanie!

3:Pred zásielky, budeme kontrolovať vašu adresu, ak vaša adresa patrí do vzdialenej oblasti, skontaktujeme sa s vami!

4:Naše tovaru nie sú zahrnuté v cene ciel a diaľkové dodacie náklady

O colné:

1:keď sme loď,tovar je zvyčajne o 7 dní, kým colné! Vysporiadať sa s colné otázky včas!

2:Ak potrebujete faktúru, prosím, nechaj ma správu a nechajte vašu e-mailovú adresu, ja vám bude zaslané na váš email do 8 hodín!

3 :Naše výrobky neobsahujú ciel. Ak vaša krajina colné zbierať ciel, prosím zaplatiť v čase. Budeme nezodpovedá, ak sú tovary vrátené alebo zničená, pretože nie je tam žiadny vyžadovať zaplatenie cla. Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: mrkva pre kórejský, vysoká teplota silikónového tesnenia, vysoká teplota silikónový tmel, auto tmel, ženy ruky tašku s dopravou zadarmo, vysoká teplota kremíka ponožka, vysokoteplotný tmel, tekutý silikón vysokej teplote, strešný tmel, tmel butyl.

  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Číslo Modelu: K-5911
  • Názov Značky: kafuter
  • Druh: Silikónový Tmel

Súvisiace produkty