BRASMOYU Záhradný Kvet Rastliny Viniča Rastliny Vrúbľované Pobočiek Klip Konektor Spevňovače Plastové Klipy, Záhrada Nástroj pre Migráciu
BRASMOYU Záhradný Kvet Rastliny Viniča Rastliny Vrúbľované Pobočiek Klip Konektor Spevňovače Plastové Klipy, Záhrada Nástroj pre Migráciu
Sku: g151708
(1 Recenzie)
Novinka

€7.44 €13.78

Popis:

Popis :

- Štruktúry produktu je jednoduchý, ľahko ovládateľný, nebude poškodiť vrúbľovanie časť modelovanie, môže byť 2-5 mm vrúbľovanie sadenice.

- Môže znížiť intenzita práce, zlepšovať účinnosť, jednoduché na ťažbu a nízke náklady, používa hlavne pre zavesenie sadeníc fixáciu a rýchle a efektívne sadeníc uvoľnenie z rastlinných stoniek a tendrils v zariadení, ako sú bundy, melón, atď.

- Použitie jednorazových tlak film liatie povrch je hladký a majú zmysel pre útok, non-jedovaté zápach nebolí sadenice.

- Na vrúbľovanie klip má veľmi dobré elastické, zmršťovanie, rýchlo vrúbľovanie rýchlosť, vysoká efektívnosť a jednoduché ovládanie.

- Mäkký materiál, ktorý nezničí tvar vrúbľovanie časť.

- Vyrobené z PP nové plastové materiály.

Špecifikácia:

- Farba: Biela

- Materiál: plast

- Kaliber: 2 mm 2,5 mm 3 mm 3,5 mm 4 mm 4.5 mm, 5 mm

- 100% nový a vysoko kvalitné

Package vrátane:

200PCS

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách. Ďakujeme!

2. Prosím ťa, odpusť 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: bonsai, kovový klip rastlín, rastlina vrúbľovanie, profesionálne vrúbľovanie rezného nástroja, priatelia záhradný kvet, protea, veľké sadeníc, hrnce plantes, rastlina nožnicový, vnútorné zariadenia polica.

  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Súbor Typ: No

Súvisiace produkty