Nové L6470 Stepper-Vodič Breakout 3A 8-45V bipolárna stepper motor ovládač doske modulu
Nové L6470 Stepper-Vodič Breakout 3A 8-45V bipolárna stepper motor ovládač doske modulu
Sku: g151776
(4 Recenzie)
Novinka

€3.64 €3.83

Popis:

Popis: STMicro je L6470 (a.k.a "dSPIN") je 3A, 8-45V bipolárna stepper motor ovládač. Má vstavanou nadprúdovou detekcie, podpätie detekcie, overtemperature detekcie, pádová rýchlosť detekcie, 5-bit ADC, a prepnite vstup, ktorý je možné použiť buď pre používateľa jog kontroly alebo ako pevný stop funkcia. Ako keby toho nebolo dosť, je tiež vybavený microstepping podpora (až 128 microsteps za celý krok) a PWM jednotka napätia obmedzenia.

Na rozdiel od väčšiny stepper motor ovládače, dSPIN je riadené cez SPI prepojenie. Má na palube 16MHz oscilátor, ktorý mu umožní samostatne vykonávať pohyb príkazy. To znamená, že žiadne ďalšie počítanie krokov svoj kód. To tiež podporuje vlastnú zrýchlenie a spomalenie profilov, aby sa zabránilo jerky spustí a zastaví. Na palube sa zaregistruje sledovať aktuálnu rýchlosť a polohu. Tento L6470 Stepper Ovládač Breakout je jednoduché dať dSpin na práce v projekte. Jednoducho pripojte motory a vaše SPI-schopné microcontroller a získať steppin'! Logika napájacie napätie podporuje aj 3.3 V a 5V I/O úrovniach. Vlastnosti: Podporuje až 128 Microsteps za Celý Krok Cez-Teplota Zistiť Viac-Aktuálne Zistiť Pod Napätím Zistiť PWM Drive-Napätie Obmedzenia SPI Kontrolované Na Palube Oscilátor a Rýchlosť/Miesto Registre Kút Detekcie 5-bit ADC

Štítky: diy flanelové rada, 02 nixie, l6470 motorových vodič, tričko blink 182, celý most motorových vodič, spúšť pd, box špirála, Audio Codec, easydriver stepper motor ovládač, lp2950.

  • Aplikácia: Počítač
  • Napájacie Napätie: 1
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Strata Sily: 1
  • Druh: Regulátor Napätia
  • Názov Značky: JEDNODUCHÉ ROBOT
  • stav: Nové