Hobby Porter FR810 8CH Rozšírené Pevné Krídlo Letu Regulátora s GPS Frsky Kompatibilný Prijímač Postavený pre RC Lietadlo
Hobby Porter FR810 8CH Rozšírené Pevné Krídlo Letu Regulátora s GPS Frsky Kompatibilný Prijímač Postavený pre RC Lietadlo
Sku: g151849
(1 Recenzie)
Novinka

€32.30 €34.00

Popis:

Na FR810 je 8-kanálový letu regulátora s GPS a vstavaný Frsky D8R kompatibilný prijímač. Na Fr810 je od základu navrhnutý tak, až sa s pevnými krídlami letu ovládania s množstvom pokročilých funkcií. Let ovládanie môže byť ľahko a rýchlo naprogramované na b'ench alebo v oblasti pomocou dodaného programového karty. Na FR810 funkcie 6.xis letu stabilizácia systém sa skladá z 3'xis G. yro a 3'xis akcelerometer. Kombinácia týchto dvoch snímačov a GPS umožňuje viac vopred letu riadiacich algoritmov ako "ručne spustiť" režim, kde sa bude model odhaliť ručné spustenie a aktivovať silu motora akonáhle model má bezpečne opustili p'ilots ruky. Na FR810 tiež funkcie Geo-oplotenie, vrátiť sa domov a vrátiť sa a cour funkčnosť.

Pokročilé riadenie letu algoritmy umožňujú jemné vstup užívateľa udržiavať v-control-spadol a nie za výkon používateľov zažíva vytvorí model, že sa cíti ako to má byť bojoval s ovládať. Na FR810 je tiež schopný one-key-záchranný režim, ktorý pri aktivácii sa môžete vrátiť model z akéhokoľvek postoj späť na stabilný let.

Či už ste vzdelávania a učenia ako lietať alebo lietanie komplexné FPV plavidlá FR810 bude vyhovovať vašim potrebám.

Špecifikácia:

1. Aplikácia frekvencia: 2.40 GHz - 2.48 GHz

2. Aplikačný Protokol: Kompatibilný s D8R open source protokol

3. Aplikácia Technológie: 2.4 G plný frekvenčný ACCST frequency hopping technology

4. Komunikácia vzdialenosť: >800 metrov

5. Zdroj: 3.3 V - 7.4 V

6. Veľkosť: Prijímač 47mm*27 mm*12mm / GPS 29mm*28mm*8mm

7. Hmotnosť: Prijímač 9.8 g / GPS 9g

8. K1 Krídelká, K2, Výťah, Ch3 Plyn, Ch4, Smerovky

Vlastnosti Produktu:

1. Podporuje M6 Pro LED parameter nastavenie karty uľahčiť oblasti ladenie.

2. Integrovaná 6-a'xis digitálne gyroskop, high-p.recision 3-'xis akcelerometer, 3-'xis digitálne gyroskop, AESM6 systém môže pomôcť lietadlá lietajú, neustále, AESM6 je nová generácia gyr.o kontrolu metóda, ktorá dokáže automaticky upraviť postoj v lete, aj gyroskop je stabilizačné funkcie a gy.ro postoj zamykanie funkcia kombinovať dokonale na stabilizáciu postoja lietadla, ale to nemá vplyv na kontrolu a robí letu plynulejšie.

3. Nový GPS ovládať algoritmus môže pomôcť lietadlo nesmie letieť z bezpečnej bežal.ge (AKA Geo-oplotenie), a uvedomiť si, inteligentné riadiace funkcie, ako napríklad ručné hody, automatický návrat domov za letu, vzdialenosť, a automatické výška vznáša nad spustenie stránky.

4. GPS pomocná funkcia: Ak ste pripojení a nastavení GPS správne a lietadlo letí v rovnováhe režim funkcie a lietanie výška je vyššia ako približne 16 metrov, užívateľ môže prestať ovládač, vstup pre 6-9 sekúnd, ak chcete povoliť GPS a FC tol automaticky prevziať letu. V tomto režime plavidlo bude udržiavať aktuálny smer, aby sa vaše nastavenej výške a pokračovať v automatického riadenia letu, keď ste prekročili vopred bezpečnej vzdialenosti remeslo sa automaticky vráti a podržte, kým užívateľ dáva stick vstupy, ktoré opäť vypne funkcia auto a vrátiť manuálne ovládanie pil.sz.

5. Lietadlo typu režim: Podporuje rôzne pevné krídlo, lietajúce krídlo, V-chvost, do prijímača. Vezmite prosím na vedomie, že diaľkový ovládač môže udržiavať bežné pevné krídlo režim, multi-stage filtrovanie algoritmus je použiteľný na rôzne modelu.

Package zahrnuté:

1 x Hobby Porter FR810 8CH 6'xis Rozšírené Pevné Krídlo Letu Regulátora s GPS a Frsky Kompatibilný Prijímač Postavený V roku

Štítky: pes úkryt, prijímanie frsky, feelworld fw450 monitor, gps naza, dispečer letovej, hitec rc rádio, frsky senzor, wingsland s6 diaľkové drone, frsky taranis otvorené, taška porter.

  • Štyri-Pohon kolesa Atribúty: Iné
  • Materiál: Iné
  • Upgrade Diely/Príslušenstvo: Iné
  • Číslo Modelu: FR810
  • Názov Značky: FLY NEBA
  • Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení: Prijímače
  • Nástroj Dodávky: Iné
  • RC Diely a Accs: Prijímače
  • Pre Typ Vozidla: Vrtuľníky

Súvisiace produkty