Olide Magnetická Levitácia Automatické Posuvné Dvere,Magnetickým pohonom Automatické dvere
Olide Magnetická Levitácia Automatické Posuvné Dvere,Magnetickým pohonom Automatické dvere
Sku: g151908
(0 Recenzie)
Novinka

€420.90

Popis:

ČO JE MAGNETICKÁ AUTOMATICKÉ DVERE?

Magneticke Automatické Dvere využíva princíp magnetického poľa:Ako poliaci odpudzujú,na rozdiel od poliakov prilákať k preduce ťah a napätie cez magnetické pole premeny, aby sa magnetické pole neustále pohybovať. Olide najnovšie vydanie nových DZ-08 Magneticke Automatické Dvere naplno využíva túto zásadu na dosiahnutie našich cieľov.

Podrobné pokyny pre Demontáž Magnetickým pohonom Automatické Dvere

① Po pozastavené magnet, automatické dvere sú zapnutý, budú tiahnuť s pozastavené magnet vodiace koliesko, slúži funkcia levitácia bez hluku, pošmyknutia hladko. ② Zátka ③ Sprievodca koliesko

DVOJITÉ DVERE REŽIM

► Dvere sú spravidla rozdelené do jedno-otváranie a double-otvorenie a dve sady jednotka musí byť zakúpený pre dvojité levitácia automatické dvere pre kolokačných používať, nájdete spôsob otvorenia dverí. (Ako je znázornené na obrázku)

Parametre Výrobku

Dvere ventilátor šírka: 800-900 MM; 900-1000MM; 1000-1100 MM Sledovať veľkosť: 1.9 m; 2.1 m; 2.3 m Dvere ventilátor hmotnosť: 50-100 KG Napájacie napätie: 200VAC±10% 50/60Hz Menovitý výkon: 80 W Pohotovostný výkon: 3W Otváracie rýchlosť: 15~50 cm/s (nastaviteľná) Rýchlosť uzávierky: 15~50 cm/s (nastaviteľná) Otváracia doba: 0~20S (nastaviteľné) Režim inštalácie: Vonkajšie závesné typ Prevádzková teplota okolitého prostredia: -20℃- + 50℃

MIKROVLNNÁ INDUKČNÉ A INTELIGENTNÉ SKENOVANIE

24.125 GHZ, Mikrovlnná snímanie modul prijíma inteligentný a optimalizovaný na odhaľovanie a riadiaceho obvodu, ktorý nie je ovplyvnený faktormi životného prostredia ako sú teplota, výšku, vlhkosť, atď. Presné oblasti indukčné nariadenia, spoľahlivý pracovný výkon. Rýchlejšie a stabilnejšie prevádzky. Emisie frekvencia až 24.125 GHZ, citlivé a presné indukčné, vysoká rýchlosť, silné anti-interferencie majetku.

ELEKTROINŠTALÁCIE SCHEMATICKÝ POPIS

WECHAT BLUETOOTH LADENIE A OTVÁRANIE DVERÍ

Otváranie je možné dosiahnuť prostredníctvom Bluetooth WeChat, inteligentný a pohodlne Otvoriť WeChat na vyhľadávanie zariadení s Bluetooth pre ladenie a dvere štátu môže byť nastavený ako bežne otvorené, zvyčajne blízko, alebo automatické, podľa potreby

INŠTALÁCIA FRAMELESS SKLA DVERÍ:

Balík vybavené sklo pozastavenie svorky musia byť zakúpené pre inštaláciu frameless sklenené dvere

RÁMOVANIE DVERÍ A DREVENÝCH DVERÍ

PRÍSLUŠENSTVO SWING ZÁTKA

► Ak ste si zakúpili balík neobsahuje sklo pozastavenie svorka, budeme poskytovať zarámované swing zátky, a ak je balík, ktorý ste zakúpili, obsahuje sklo pozastavenie svorka, budeme poskytovať frameless swing zátky, (ako je zobrazené na nasledujúcom obrázku).

INŠTALÁCIA KRYT DOSKY A NA KONCI SPP

Magneticke automatické dvere voliteľné príslušenstvo

Magneticke Dvere môžu byť široko aplikované na pulic mieste, ako je kancelária, reštaurácia , dokonca aj domov. To vyhovuje rôznych brány spĺňa rôzne potreby.

BLUETOOTH LADENIE INŠTRUKCIE

Olide Pôvodné Zobrazenie

Predaj Politiky

Štítky: pohon brány, magnetická levitácia glob, svete levitácia, veľká magnetická levitácia, dvere motora, elektronika brány otvárač, sw100 automatická hojdačka dvere otvárač, dahua intercom auta, dahua vto, prístup klávesnice.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: DZ08-80
  • Certifikácia: CE
  • Vstupné napätie: AC110V/AC220V
  • Smer: ŽIADNE
  • Názov Značky: olide
  • Typ Modelu: DZ08-80/DZ08-90/DZ08-100
  • dĺžka tratí: 1900/2100/2300mm
  • Max šírka Dverí: 900/1000/1100 mm