18 ft Nafukovacie Raceway Záhrada tobogán Vonkajšie Rally pre Činnosť Zábavné Hry pre Deti, Dospelých, Letné Kúpalisko
18 ft Nafukovacie Raceway Záhrada tobogán Vonkajšie Rally pre Činnosť Zábavné Hry pre Deti, Dospelých, Letné Kúpalisko
Sku: g151981
(0 Recenzie)
Novinka

€13.34 €18.53

Popis:

Popis:

18 STÔP Dlhý tobogán & Postrekovač 2 V 1,Túto farebnú dúhu tobogán je 18 FT/5m s Závlahový systém beží dĺžka list skvelé pre mäkké posuvné. Voda rozprašovač môže sprchou na každom rohu listu. To môže ľahko sa pripojí k vodnej hadice.vodný hračka pre deti, batoľa, mládež, dospelých.

Zábava pre Deti, Dospelých,18 FT/5.49 m je dostatočne dlhé, aby poskytovali tobogán spustiť preteky pre deti a dospelých. Skvelá zábava pre letné rodinné rodič-dieťa činnosti. Ideálny pre deti,batoľatá,dospelých, bazén party, beach party, lodenice vody strany. Užite si horúce a zábavné čas v lete tohto roku.

Bezpečnosť S Crash Pad, Tam je voda Crash Pad na konci tobogán. Účinne zabrániť deti od posuvné na zem, alebo je zranený počas prehrávania. Viac bezpečnosti, ako iné letné tobogán. To bude super hit leta vodný hračka pre deti voda hrá.

PVC Materiálu & Ľahko Nastaviť,Náš PVC Materiálu, je odolnejšie ako iné toboganmi na trhu. To môže zmierniť dopad na plyny zem, keď posuvné, a aby list, dokonalejšia. Tento deti toboganmi ľahko vodnej hadice. Bude to trvá pár minút, ak chcete nastaviť a spája.

Vo veku 5-12 rokov

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Sýtené Rozmery : 5.49mx82cm/ 18.01ftx32.28 inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Nafukovacie Tobogán

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Farby sa môžu mierne líšiť od rôznych monitor. Vďaka!

Štítky: náhon, obrie šmykľavka, zmršťovacej, jazdec bazén list, swimava nafukovací bazén, BAZÉN, trávnik list, bounce dom vody, ročníka, karneval hry, malý nafukovací bazén.

  • Materiál: Iné
  • Názov Značky: MagiDeal
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CE
  • Druh: Iné

Súvisiace produkty