Prenosný Mini Digitálny Hlasový Záznamník na Jedno kliknutie odkaz Dlhý čas nahrávania s vstavaná Pamäť Voliteľné AK01
Prenosný Mini Digitálny Hlasový Záznamník na Jedno kliknutie odkaz Dlhý čas nahrávania s vstavaná Pamäť Voliteľné AK01
Sku: g152022
(1 Recenzie)
Novinka

€7.99

Popis:

Prenosný Mini Digitálny Hlasový Záznamník na Jedno kliknutie odkaz Dlhý čas nahrávania s vstavaná Pamäť Voliteľné Ďakujeme, že ste si vybrali naše najnovšie digitálne nahrávanie produktu. Výrobok je jedinečne navrhnutý tak, jednoduchý vzhľad, nízku hmotnosť a malé rozmery. To má 4 gb/8 GB pamäte rôznych veľkostí si môžete vybrať z, a má silný a citlivý záznam funkciu, aby vyhovovali potrebám zákazníkov. Prevádzka je jednoduchá. To je veľmi dôležité. Za normálnych okolností, ktoré potrebujete, ak chcete rýchlo zadať nahrávanie prácu. Spoločné nahrávanie produkt má veľa zložité tlačidlá a čas. Tento produkt používa jedného tlačidla design na zapnite vypínač napájania výrobku. Iba tento krok prevádzky, produkt sa automaticky rýchlo Do nahrávanie práce, potrebujete iba tlačidlo ukončiť nahrávanie, nahrávanie sa automaticky uložené. Použite dátový kábel na pripojenie k počítaču, môžete si prečítať nahrávanie obsahu budete musieť zbierať podľa chronologickom poradí. Produkt používa vstavaný nabíjateľná batéria, pripojenie USB nabíjanie, poskytnúť dostatok energie pre nahrávanie práce. Podľa vášho výberu na dokončenie dlhé nahrávanie práce. Čierna skrinka dizajn je všade tam, kde ste si to alebo to padne na vaše telo. Je to veľmi jednoduché. Nikto nebude všímať, že je tam.

Široko používaný v nástroja záznamy, Dôkaz, dôkaz,stlačte rozhovory, sudca záznamy, štúdia záznamy, záznamy o dôkazy, mini spy záznamy, atď.

Digitálny Hlasový záznamník sme vyhlásiť colné pre digitálne Prehrávače MP3 ====================================================================================== 1. Milí kupujúci priateľ, ďakujem vám veľmi pekne za váš nákup. 2. Nechajte nám vašu adresu a meno a priezvisko, najmä ruských kupcov. 3. Máme len ceny výrobkov a náklady na dopravu, nie vrátane ďalších možných nákladov. 4. Ceny zahŕňajú len ceny výrobkov a náklady na dopravu, s výnimkou iné poplatky, ktoré môžu byť vynaložené 5. Ak výrobok použiť, prosím kontaktujte nás, ak potrebujete elektronického súboru. 6. Udržujeme vysokú úroveň dokonalosti a uspokojiť viac zákazníkov! Ďakujeme ====================================================================================== Horúce Produkty Odporúčané:

Štítky: farba e ink čítačka, zobraziť záznam digitálneho, voic, dlhodobé nahrávanie, savetek hlasový záznamník, digitálne záznamové zariadenia, anran lcd, systém nahrávania digitálneho, epd, dictafon.

  • Moc: Vstavaná Batéria
  • Názov Značky: MOMOMO
  • Prehrávanie Formátov: WAV
  • Záznam Audio Formát: WAV
  • Číslo Modelu: AK01
  • Vyvážený Sa: No
  • Rozmery (Šxvxh): 48x28x13mm
  • Externá Pamäť: No
  • Package: Áno
  • farba: čierna
  • S Reproduktory: No

Súvisiace produkty