CoixSeed Sperma Coicis Coix Lacrymajobi L. YiMi
CoixSeed Sperma Coicis Coix Lacrymajobi L. YiMi
Sku: g152154
(0 Recenzie)
Novinka

€9.75 €15.01

Popis:

On-line Nákup Yi Mi 薏米 Coix Osivo Semeno Coicis Coix Lacrymajobi L. Priamo Z Číny Bylina Trhu Dodávateľa. Viac Ako 999+ Rôzne Druhy Čínskych TCM Bylinky nájdete Tu všetky naše väčšinu bylín s prvotriednej kvality, dobré ceny a kvalitné služby. Po Celom Svete Dodanie, Vítam Vás!

薏米 POMENOVANIE

Yi Yi Ren (Spermie Coicis)--Shen Nong Ben Cao Jing (Shen Nong je Bylinný)

Zabezpečenie Kvality

Toto hromadné bylina Yi Mi 薏米 Coix Osivo Semeno Coicis Coix Lacrymajobi L. i s prvotriednej kvality. Naše väčšinu Čínskych bylín sú väčšinou voľne vyťažené, ale niektoré byliny sú farmy pestované na ochranu ich prirodzených biotopov a splnenie čiastkových požiadaviek trhu. V zbery právo druhov, a to na riadne splatnosti sú identifikované skúsených odborníkov, vyčistiť, rezané alebo na plátky, a sušené. Prípadoch, špeciálne spracovanie metód, ako sú namočení s ryžové víno, dusenie, pečenie sú aplikované ako splnomocnenec tradičnej Čínskej medicíny tradície na prípravu Čínskych bylín dosiahnuť požadované vlastnosti, zvýšenie účinnosti a zníženie toxicity.

Upozornenie

V priebehu vzorce na zvýšenie navzájom žiaduce, akcie a minimalizovať všetky možné vedľajšie účinky. V TCM, Čínske byliny sú väčšinou kombinované v kontexte vzorce na zvýšenie navzájom žiaduce, akcie a minimalizovať všetky možné vedľajšie účinky. V Yi Mi 薏米 Coix Osivo Semeno Coicis Coix Lacrymajobi L. bol postavený s ľuďmi, ako si v mysli. Niečo, aby si bola šťastná. Každý. Jeden. Deň.

Štítky: sklo shisha, hookah ján, doska shisha, sklo hookah, misa shisha, príslušenstvo hookah, alfa hookah, sklo hlavu shisha, kaloud, misa hookah.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty