1500mAh Herný ovládač Rukoväť Batérie Nabíjateľné Bezdrôtový Externý Späť Klip Výkon Nabíjania Taška pre PS5
1500mAh Herný ovládač Rukoväť Batérie Nabíjateľné Bezdrôtový Externý Späť Klip Výkon Nabíjania Taška pre PS5
Sku: g152158
(1 Recenzie)
Novinka

€6.49 €16.22

Popis:

Nabíjateľná Herný ovládač Batérie pre Playstation 5 PS5 Gamepad Externé Späť Klip Wireless Power Plnenie Taška

Funkcia:

1. Keď sa nabíjanie taška je v pohotovostnom stave, zatvorte všetky výstupné porty a vstúpiť do režimu spánku. V tomto čase produkt vstúpi nízka spotreba energie na dosiahnutie účelu, na úsporu energie a ochranu životného prostredia.

2. Keď sa nabíjanie taška je v pohotovostnom režime, je úroveň nabitia batérie built-in battery pack môžu byť detekované pomocou batérie detekcie tlačidlo. Batérie detekcie indikátor LED je zistené, od nízkej po vysokú, a potom indikátor batérie sa automaticky vypne po 30 sekundách, alebo dlhým stlačením batérie detekcie tlačidlo vypnúť v 2 sekundy.

3. V hovorovej stav nabíjania taška, LED indikátor napájania bude kontrolovať, či od nízkej po vysokú, a potom zodpovedajúci hodnota výkonu je a vždy bude na uvedením prúdu nabíjacieho taška. Po nabíjanie taška je plne nabitá, štyroch výkonnostných ukazovateľov bude ďalej, kým nie je odpojený externý adaptér na nabíjanie, taška bude ísť von.

4. Nabíjanie spôsob nabíjania taška: prvý konštantný prúd, potom konštantný napätie nabíjania metóda.

5. Keď sa nabíjanie taška je nabíjanie gamepad, aktuálny indikátor stavu batérie bude vždy byť, a počet LED svetlá, ktoré sú vždy o predstavuje zostávajúcu kapacitu batérie v hovorovej vrece, ktoré je vhodné, aby ste na kontrolu výkonu v hovorovej taška.

6. Batérie funkcia detekcie je nastavené vnútri výrobku. Keď moc plnenie taška aj naďalej klesať ako gamepad je nabitá a je pod normálny výtok rozsah nabíjania taška, prvý indikátor napájania LED bliká rýchlo, rýchle nabíjanie. Ak je batéria úplne vybitá, LED kontrolka zhasne, a potom výstupný port je uzavretá na ochranu batérie vo vnútri plnenie taška z viac-absolutórium škody.

7. Výstup ochrana proti skratu: Keď výstupný port je skratuje, výstupné napätie bude automaticky vypne. Ak chcete znova aktivovať, potrebujete dobiť plnenie taška na aktivovať.

Špecifikácia:

Kapacita batérie: 1500mAh

Nabíjací Prúd: 560mA

Batéria Plne Nabitie: Približne 3 H

Použitie: pre PS5 Rukoväť

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Batéria

1 X Nabíjací Kábel

Štítky: kryt ps5, ps4 v1, hra ps5, dualsense ps5, usb port ps3, bd92003, ps4 slim, ps5 sony, súprava ps4, ps5 nálepky.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Kompatibilné Značka/Model: Sony
  • Názov Značky: ALLOYSEED
  • Číslo Modelu: pre ps5
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • SONY Model: PLAYSTATION4

Súvisiace produkty