1 ks 1 2 Upravené Auto Titánová čierna Výfukových Chvost Šál Hrot z Nehrdzavejúcej Ocele, Rúry Na 2013-2016 BMW 316i
1 ks 1 2 Upravené Auto Titánová čierna Výfukových Chvost Šál Hrot z Nehrdzavejúcej Ocele, Rúry Na 2013-2016 BMW 316i
Sku: g152286
(1 Recenzie)
Novinka

€63.01 €66.32

Popis:

Upravené Auto 1 až 2 Titánová čierna Výfukových Chvost Šál Hrot z Nehrdzavejúcej Ocele Rúry Pre 13-16 BMW F30 3 série 316

Popis 1.100% Úplne Nové. 2.Textúrou Ocele. 3.Trvanlivý materiál odolný voči UV žiareniu, vode, nečistoty, mastnotu, soli, mierne kyslé a olej. 4.Nízka hmotnosť a odolnosť, rôzne optické línia pochádza z rôznych uhlov pohľadu. 5.Nemusíte maľovať na všetky. To ti dám športový vzhľad bez toho, aby ju príliš agresívne.

Obutie:

Vhodné pre 13-16 BMW f30 3 série 316 (originál auta mať jeden výfukový tipy na ľavej strane)

Položka Špecifikácia:

Farba: Čierna Materiál: Nerezová Oceľ 304 Package Zahrnuté: JEDEN ks/set x Nerezová Oceľ Výfukové plyny Áut Chvost Veľkosť Rúry: rozhranie veľkosť: ID: 51mm OD: 56mm zásuvky veľkosť: 76 mm *2

Karbónová :

Z nehrdzavejúcej ocele

O inštaláciu:

Výučba Návod Nie Je Súčasťou Dodávky. Odborná Inštalácia bude Vysoko Odporúčané. Všimnite si, že pomocou tejto položky, budete musieť znížiť pôvodnú auto nárazníka.

Platby:

Akceptujeme nižšie platby: VISA WEST ÚNIE TT PAYPAL Ak kupujúci mať akúkoľvek otázku, na úhradu, dajte nám prosím vedieť.Cena nezahŕňa žiadny cla alebo iných daní.

Doprava:

Používame hlavné kuriérskej spoločnosti, ako je to uvedené nižšie: Singapur Príspevok na Špeciálnej dráhe-YW ePacket Čína Príspevok Registrované Air Mail Golstroj.sk Premium Doprava Oneskorenie je to možné a závisí od vašej miestnej vlastné & poštových služieb. Niekedy colné bude držať, aby pre náhodnú kontrolu, môžete sa tiež obrátiť na miestneho poštových služieb, či tam je nejaký medzinárodný prichádzajúcej pošty.

Podmienky & return:

Na zaručiť 100% spokojnosť na našich produktov a top notch služieb zákazníkom. VŠETKY PREDAJA KONEČNÉ, Bez náhrady sú ponúkané. Položka byť vrátené/vymieňajú iba ak sú položky nájdené prebehol alebo nesprávnu položku pri príchode. Ak položka je potrebné vymeniť, tovar musí byť vrátený do 7 dní od dátumu oprávnené na výmenu. Všetky predpokladané chybný alebo nesprávny tovar musí získať povolenie pred returing.Všetky vrátené balíkov bez povolenia bude odložiť alebo odmietnuť. Kupujúci je zodpovedný za vrátiť prepravné náklady a poistenie.Vezmite prosím na vedomie, že poštovné a balné nie sú refundovateľné.

Kontaktujte nás:

Použite prosím tlačidlo "Kontakt Teraz" a kontaktujte nás, wewould odpoveď, ktorú v prvý raz, hneď ako sme sa dostali správy.

Spätná väzba:

Sme veľmi záujem o všetky kupujúcemu kúpnu pocit v našej predajni, akýkoľvek váš názor alebo návrh je veľmi dôležité pre náš rozvoj, ak sa chystáte na dovolenku Neutual alebo Negatívnu spätnú väzbu, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť, Sme vysoko oceniť, ak kupujúci zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: riad titanium, carbon fiber výfukových tip, momo výfukových tipy, 1 tip akrapovic, fiat výfukové potrubie, , black výfukových tip, 4 palce, výfukové tip, výfukové potrubie vozidla bmw f10, výfukové plyny áut, Dual Šál Tip.

  • Druh: Impedancia Zložené Šál
  • Výrobca Katalógové Číslo: MQL-2230
  • Iné Katalógové Číslo: MQL-2230
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Krajina/Oblasť Automobilovej Výroby: Čína
  • Špeciálne Funkcie: šál
  • Výmenný Katalógové Číslo: MQL-2230
  • Druh Materiálu: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Montážna Poloha: Zadné

Súvisiace produkty