12 Filmy Vianoce, Halloween Laserový Projektor Fáze Lampa Mini Domov Party Osvetlenie Displeja, Vnútorné Vonkajšie Okno Divov Dropship
12 Filmy Vianoce, Halloween Laserový Projektor Fáze Lampa Mini Domov Party Osvetlenie Displeja, Vnútorné Vonkajšie Okno Divov Dropship
Sku: g152337
(5 Recenzie)
Novinka

€22.24 €31.77

Popis:

Vianoce, Halloween Laserový Projektor

Ideálne riešenie pre jednoduché zdobenie na každý sviatok a iné špeciálne príležitosti, ako Halloween, Vianoce, narodeniny, office strany, veľká noc, 4. júla, Deň svätého Valentína, alebo kedykoľvek chcete pridať nejakú zábavu na prázdnu prostredie.

Ísť z bežnej mimoriadnej Okno Divov používa najnovšie projekčné technológie na vytvorenie svetlé a farebné filmy. Každá dovolenka zábavnom videu hrá o približne 30-sekúnd, potom sa opakuje. Zostať teplé a útulné vnútri, zatiaľ čo ohromujúce scény hrať mimo rok čo rok.

Balík obsahuje: Okno Divov projektor 4 "x 6" biela priehľadné zadné premietacie plátno 360° otočná stojan

Ako to funguje? Okno Divov projektov high-end zrakového videá na cene projekčné plátno zo vnútri vášho domova. Filmy sú zobrazené na vonkajšej strane! Vstavaný zvukový konektor vám umožní pripojiť externé reproduktory (nie je súčasťou) na zahŕňajú zvukové s vašimi videami. Keď si vyzdobiť váš domov s Oknom Divov, ktoré môžete ovládať videá z pohodlia vášho domova. Projektor je pre vnútorné použitie. Vďaka biele priehľadné zadné premietacie plátno, videá sú premietané tak okolia, môžete sledovať.

Tak Jednoduché Nastavenie

Okno Divov je rozumná setup umožňuje vám vychutnať svoju dovolenku okna. Je to tak jednoduché! Stačí umiestniť projektor vo vnútri vášho domova blízkosti odblokovanie okno. Miesto vzadu premietacie plátno vo vnútri okna. Vyberte filmu a projektu show mimo! 360° otočná stojan je zahrnuté, takže sa môžete dostať perfektný displej!

Zadné Premietacie plátno Okno Divov zahŕňa 4-noha 6-noha vzadu premietacie plátno. To umožňuje Okno Divov projektor sedieť za obrazovke a projekt sa smerom vaše publikum (v tomto prípade vašom okolí). Do priesvitného materiálu umožňuje svetla, filter v interiéri počas dňa, a videí ak chcete projektu mimo svojej domácnosti vo večerných hodinách. Súčasťou zadné premietacie plátno vyhovuje väčšine windows.

Naložený s 12 AtmosFX Digitálne Scény, Dekorácie

Štítky: laserová diskotéka, laser man show, alkohol iqos, cotillon led, retro kostým čarodejnice, common rail palivové čerpadlo, vianočné reflektor, asus laserová okno, laserový projektor, trosiek ochranné laser okno.

  • Žiariace Čas: USB nabíjanie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Príležitosti: HALLOWEEN
  • Počet Pc: 1pc
  • Žiara Dodávky Typ: Iné Svietiť, Rekvizity