Cestovné Nap Vankúš Zábavné Vankúš Polyesterových Vlákien Zadok Tvar Zadok Vankúš Sofa, Vankúš, Pohodlné Pomocný Orgán Vankúš
Cestovné Nap Vankúš Zábavné Vankúš Polyesterových Vlákien Zadok Tvar Zadok Vankúš Sofa, Vankúš, Pohodlné Pomocný Orgán Vankúš
Sku: g152392
(0 Recenzie)
Novinka

€9.53 €13.43

Popis:

Odrážky:

1、Funkčný Dizajn: Skvelé pre chrbát, bok a žalúdka spáčov. Dobrý ako podpora, super mäkké a pohodlné v mnohých pozíciách. Skúsenosti pohodlie a úľava pre vaše hlavy a krku.

2、Ergonomický a Flexibilný: sweet spot medzi stehná a pod líca jemne kontúry vašej hlavy a ponúka krku podporu. Začnite deň správne a prebudiť sa na tieto mäkké, krivky po veľkej noci korisť spánku.

3、Prírodných Materiálov s Perfektný Strih: Vytvorený zo 100% premium prírodný latex vyrobené z miazgy stromov. Priedušná a udržiava v pohode. Veľkosť: o 15x14x8 centimetrov a váži okolo 5 libier (lbs).

4、Mäkké a Pohodlné: Pomocné vankúš, s all-round spánku vankúš, budete mať väčšiu šancu na pocit, ako keby ste ju nastavili nadol na mäkký cloud pohodlný materiál, ktorý môže podporiť vašu hlavu, krk a ramená počas noci.

5、Dobre vetranom Dizajn: Tento sleep vankúš je tak dobre vetranom, že to nebude robiť si teplé a spotený, zatiaľ čo vy spíte. Nesmiete cítiť, že je naliehavo potrebné ponáhľať sprchy a umývanie prebytočný pot, ak je to niečo, čo normálne robiť.

Funkcie:

1. Mäkké a Pohodlné Pomocné Vankúš: všetky-kolo sleep vankúš, budete mať väčšiu šancu na pocit, ako keby ste ju nastavili nadol na mäkký cloud pohodlný materiál, ktorý môže podporiť vašu hlavu, krk a ramená počas noci.

2. Tento sleep vankúš je tak dobre vetranom, že to nebude robiť si teplé a spotený, zatiaľ čo vy spíte. Nesmiete cítiť, že je naliehavo potrebné ponáhľať sprchy a umývanie prebytočný pot, ak je to niečo, čo normálne robiť.

3. Hodí Akýkoľvek Spanie Pozícia: všetky-kolo sleep vankúš bude kolísky a podporu vašej hlave a krku tým, rovnomerne rozptyl hmotnosti týchto častí tela v rámci celého vankúša. Prakticky všetky podvaly, to zvýši vaše pohodlie na úrovni, ako spíte, a tým pomôcť sleep zdravo.

Špecifikácie:

Meno: Cestovný Vankúš Nap

Kvalita materiálu: polyesterové vlákna (pomalé oživenie)

Veľkosť: o 26*12*12.5 cm/10.24*4.72*4.92 palec

Balenie Zoznam:

1 x Všetky-kolo Sleep Vankúš

Poznámka:

Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: kostrč vankúš, vankúš okno, vankúš sedadla, Vankúš, zadok vankúš corgi, zadok vankúš, falošné listy, vankúš, zadok vankúš, zadok sedadla.

  • Spôsob Kúrenia: Iné
  • Veková Skupina: Dospelí
  • Materiál: Iné
  • Náplň: Iné
  • Vzor Typ: Pevné
  • Tvar: Iné
  • Technics: Iné
  • Unpick a Umývanie: Vymeniteľný a Umývateľný
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Súbor Typ: No
  • Štýl: Iné
  • Druh: Sedacia/Späť Vankúš
  • vzor: TLAČENÉ
  • Použitie: Sídlo
  • Funkcia: Pamäť
  • Číslo Modelu: Cestovný Vankúš Nap

Súvisiace produkty