36V DC-72V Na 12V 10A 120W Converter Adaptér Transformátorov Pre Elektrické Scooter Converter Regulátor Napätia
36V DC-72V Na 12V 10A 120W Converter Adaptér Transformátorov Pre Elektrické Scooter Converter Regulátor Napätia
Sku: g153195
(1 Recenzie)
Novinka

€4.24 €4.88

Popis:

Popis:

Najväčšou výhodou tohto produktu je, že komponenty prijať SMT patch technológia, vstavané poistenie ,anti-reverse spojenie, je multi-purpose converter. MOS trubice a usmerňovač trubice prijať novú pôvodnú inštaláciu na zaistenie bezpečnosti a stability converter. Shell používa nového leteckého hliníka na teplo teplo rýchlo. Znižovanie PCB dosky oblasti, dosky plošných spojov zapojenia je rozumnejšie, ako funguje systém neustále.

Vlastnosti: Tento prevodník adaptér funkcie vysokej meniča frekvencie, rýchle reakcie, malé rozmery, nízka hmotnosť, nízka spotreba energie. Vysoká účinnosť, úsporu energie energie,so silným prispôsobivosť, ako sú nízke teploty, vysoká teplota, vlhkosť, korózie, prach, vibrácie, atď. životné prostredie . Pracovať vytrvalo a so širokým napätie. S reverznej spojenie, pretečie, a skratu ochrana, bezpečné a spoľahlivé. Rozsah anti-výkyvov napätia je široký, schopnosť je silná, kontrolu presnosť je vysoká. Modulárna konštrukcia obvodových konštrukcii sú vhodné pre rýchlu inštaláciu.

Špecifikácie:

Vstupné napätie: 36V DC-72V

Výstupné napätie: DC12V

Výstupný prúd: ≤10A

Výstupný výkon: ≤120W, kontinuálne výstupný výkon 85 (W)

Výstupné napätie priebeh: námestie vlna

Invertor účinnosť: 90 (%)

Napätie úprava, sadzba: 0.5 (%)

Zaťaženie úprava, sadzba: 1 (%)

Veľkosť produktu: ako na obrázku

Rozsah: Elektrická Kolobežka, horn, LED, hernie lampa, prístrojový panel, atď

Hmotnosť:107g

Package Zahrnuté:

1 x Elektrické Scooter Konvertor

Poznámka:

Tento konvertor adaptér je vhodný pre Elektrické Vozidlo s 2/3 kolies, nie je vhodný pre auto na elektrický pohon s 4 kolesá.

Štítky: toroid transformer kryt, stroj toroid transformer, toroidný transformátor india, toroidný transformátor 21, kryt toroidný transformátor, toroidný transformátor kapucňou, toroidný transformátor jednoduché, yamaha toroidný transformátor, toroidné jadro transformátora, toroid transformer core.

  • Použitie: Iné
  • Cievka Štruktúrou: Toroidné
  • Cievka Číslo: Iné
  • Fáza: Jeden
  • Číslo Modelu: YB-GS02514