10 Balenia Vtáka, Hojdačka Žuvacie Hračky Papagáj Hojdacia Sieť Bell Hračky
10 Balenia Vtáka, Hojdačka Žuvacie Hračky Papagáj Hojdacia Sieť Bell Hračky
Sku: g153381
(2 Recenzie)
Novinka

€5.79 €5.97

Popis:

Funkcie:

1. Bezpečné a Kvalitné: Tieto papagáj hračky sú vyrobené z prírodného dreva, netoxický materiál akryl, ktoré sú vhodné pre všetky príležitosti, bezpečné a spoľahlivé, a sú trvanlivé.

2. Balenie Obsahuje: 10 rôznych druhov vtákov, žuvanie a visí hojdačka, hračky môžete plniť rôzne potreby pre domáce vtáky a papagáje.

3. Multifunkčné Vták Hračky: hračky sú navrhnuté tak, aby zvyšok svojho vtáka nohy, a môžu poskytnúť vtáky s výkonom príležitosti, aby im zdravý a zdravé. A hračky poskytujú ideálne vyvýšenom mieste pre váš vták na hojdačke, žuť a stúpania.

4. Široký Aplikácie: hračka set je skvelý pre vtáky udržať zdravé, ktorý je vhodný aj pre sardely, papagáje, papagáje, kurčatá, malé a stredné vtáky a mnoho malých zvierat, škrečky, gerbils, myší, Potkanov.

5. Jednoduchá Inštalácia: Všetky hračky sú vybavené pohyblivým háčikov, ktoré môžu byť jednoducho pripojíte do hornej časti pet klietky pre jednoduchú inštaláciu.

Špecifikácie:

Názov: Papagáj Swing Žuvanie Hračky

Materiál: drevo + akryl materiál + zliatiny materiálu

Štandard: rozmanité typy

Výhody: môžu byť zavesené v vtáčie klietky, odkvapy, pobočiek na vôli, s háčikmi na oboch koncoch, 2 závesné metódy

Hmotnosť: cca 350 g

Balenie Zoznam:

Papagáj Hračka Nastaviť x 1(10pcs/set)

Štítky: stredné papagáj hračky, papagáj hračky škrečkov, príslušenstvo vták, gáza klietku príslušenstvo, die vtákov, klietka stojan, papagáj hračka, Vták hračka, papagáj, vták ostriež lano.

  • Súbor Typ: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty