Nové Solárne Napájanie Domov Elektronické Záhrada Vody Časovač Automatické Ukladanie Zavlažovanie Časovač Radič LCD Digitálny Časovač Zavlažovanie
Nové Solárne Napájanie Domov Elektronické Záhrada Vody Časovač Automatické Ukladanie Zavlažovanie Časovač Radič LCD Digitálny Časovač Zavlažovanie
Sku: g153639
(3 Recenzie)
Novinka

€17.18 €23.54

Popis:

Slnečná energia Domov Elektronické Záhrada Vody Auto Úsporné Zavlažovanie Časovač Radič LCD Digitálny Časovač Zavlažovanie

Popis:

Tento inteligentný digitálny zavlažovanie kontrolór nie je len veľká pomoc pre efektívne používanie vody, ale tiež môže zlepšiť účinnosť automatické zavlažovanie. Okrem toho, že vám pomôže znížiť mzdové náklady a auto načasovanie zalievanie kvetín a rastlín ešte nikto v dome, ktorý prináša oveľa pohodlie pre vás. Obsahuje tiež mnohé iné výhody: Jednoduchá inštalácia a ovládanie, odolné na použitie, nízka spotreba energie, atď. V slove, je to naozaj perfektné zavlažovanie nástroj pre micro sprinklerové a kvapkovej závlahy v záhrade, na dvore a balkón.

Funkcie: solárny panel dizajn, môže absorbovať slnečnej energie ako zdroj energie, ekologické a energeticky úsporné. Užívateľ môže ľubovoľne nastaviť program, ktorý chcete, 16 programov k dispozícii, veľmi ľahko nainštalovať a používať. Automatické zavlažovanie, načasovanie irrigating. Môžete nastaviť, zavlažovacie časy a napájanie čas denne/mesačne, ako chcete. Už nikdy nebudete musieť starať o rastliny, keď ste preč na služobnú, prináša oveľa pohodlie pre vás. LCD displej môže riadiť zavlažovanie situáciu a štandardný čas. Tesniaci jasné kryt môže chrániť LCD obrazovke z dažďovej vody. Obsahuje tiež nerezový filter čistý zabrániť tomu, aby blokovanie.

Špecifikácia:

Stav: 100% Nové Značky

Farba: Zobrazí ako obrázok

Materiál: Plast

Pripojenie vody: 21 mm ťuknite s 26.5 mm závit

Prípojka pre hadicu: 13mm(1/2")

Zavlažovanie Frekvencia: 1 až 16-krát denne, 1-krát/3 dni

Zavlažovanie Čas: 1min (Min.), 9hour 59min (.)

Práce, Tlak: 0-400kpa

Voda Teplota: 0-40°C

Napájanie: Solárna energia a 2 * 1,5 V AAA nabíjateľné batérie (Nie sú Súčasťou)

Zavlažovanie Médium: čistá voda

Program je Možné Nastaviť: Single Program, Multi-program, Spoločný Program, Cyklus Programu, Jeden Deň, Multi-dní

Prevádzka: Automatická Prevádzka, Manuálne Ovládanie

Package Hmotnosť: 285 g

Package Zahrnuté:

1 x Zavlažovanie Ovládač (Batérie Nie sú Súčasťou)

1 x užívateľská Príručka

Poznámka:

1. Dajte solárny panel pod slnkom, ak chcete vyskúšať, či to funguje.

2. Potrebné meniť batérie, keď je v blízkosti životnosť, aby sa zabránilo vody striekajúcej vo všetkých smeroch.

3. Rôzne rastliny by sa mali používať rôzne postupy na zavlažovanie.

4. Pretože voda má nečistoty, mali by ste si umyť nerezové sitko v čase, v prípade blokovania.

5. Ak displej ukazuje situáciu, ktorá batérie je nízky výkon, mali by ste vypnúť kohútik, zmeniť novú batériu a nastavte zalievanie postup znovu. Ak nechcete meniť batérie, mali by ste vypnúť ventil celý čas.

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

Štítky: igarden smart záhrada, digitálne elektronické merače času, časovač irrig, ročné obdobia záhrada radič, nožnicový, postrekovač vody, bazén ohrievač solárny pohon, časovač vody, vnútorné zariadenia polica, auto dažďový senzor.

  • Číslo Modelu: Elektronické Vody Časovač
  • Názov Značky: TOPINCN
  • Materiál: Plastové
  • Druh: Záhrada Vody, Merače
  • Automatické Zavlažovanie Časovač: Zavlažovanie radiče
  • Časovač Typ: Voda Časovač
  • Voda Časovač: Voda Časovač Zavlažovanie
  • Záhrada Vody Časovač: zavlažovanie časovač
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty