Leten Hot Populárne Najnovšie Negatívny tlak vzduchu Hypertrofia Mäsa kvality Mužov Mobilné Hlasové Masturbácia Poháre
Leten Hot Populárne Najnovšie Negatívny tlak vzduchu Hypertrofia Mäsa kvality Mužov Mobilné Hlasové Masturbácia Poháre
Sku: g153926
(1 Recenzie)
Novinka

€22.53 €45.07

Popis:

Nájdete veľkosť pred svoje miesto objednávku!

Špecifikácie:

Materiál:TPE Použitie výrobku:Masturbácia, cvičenie Hmotnosť:293g (cca.). Štýl:CB1-5-001、CB1-5-002 Veľkosť :80*183mm (bývanie) Farba:Červená,sivá

Funkcie:

1、Elastické mäso pad + sania vzduchu. 2、sania účinky tri rôzne zmysly sú navrhnuté pomocou princípu negatívny tlak vzduchu. 3、Ľahko sa čistí.

Tipy :

1. Prosím, nechajte mierne odchýlky pre farbu a merania, vďaka! 2. Ak chcete, aby sa vaše zdravie ,Prosím, umyť pred a po použití. 3. Skladujte na chladnom,suchom mieste,mimo dosahu detí. zrušenie reakcie. 4. Odporúča sa na použitie na báze vody lubes len, silikónové-založené lubes spôsobí 5. Vaše súkromie je nanajvýš importancto nás. Sľubujeme, pošlite svoje produkty v tajnosti stav, balenie, bez akýchkoľvek obrázky a slová o sexe.

Upozornenie:

1.Doprava po celom svete(s výnimkou niektorých krajinách). 2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3.Prosím comfirm informácie o adrese pred vašej platby .Nemôžeme ponúknuť náhradu, ak doručenia informácie je zle.prosím, byť ohľaduplní. 4.Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6.Ak pozemok nie sú na čas ,prosím, pripojte sa k nám na rozšírenie alebo vrátenie peňazí. 7.Dospelých produkty sú osobné produkty a nemôže byť vrátená po vybalení. 8.Hoci je nepravdepodobné, niektoré zásielky bude nutné, aby zákazník zaplatiť dovozné dane, aby ich krajina je colný úrad, aby sa ich balík doručený. Dovozné poplatky nie sú zahrnuté v našej cene a mali by byť zaplatená kupujúcim.

Q&A:

Otázka: Výrobok rovnaké ako obrázok? Odpoveď: Všetky snímate v druhu, ale kvôli mierne odchýlky farby počas procesu displej, snímanie a spracovanie obrazu, farba má prednosť v naturáliách. Otázka: Čo je materiálne? Odpoveď: Všetky naše produkty sú vyrobené z bezpečného a kvalifikované materiály. Otázka: Diskrétny balík? Odpoveď: Diskrétny balík na ochranu vašich osobných údajov. Otázka: Mohol by som vidieť really foto? Odpoveď: Ak chcete vidieť originálne fotografie, kontaktujte nás.

Štítky: pre mužov piestových, leten pro, leten, elektrické pošvy stroj, zadné masturbovať, mens mastrubator, muž masturb, pohár žena pre muža, sex, lcr, masturbaror.

  • Použitie výrobku: Masturbácia, cvičenie
  • Veľkosť: 80*183mm (housing)
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hmotnosť: 293g (approx.)
  • Materiál: TPE
  • Štýl: CB1-5
  • Nemravný Obrázok: No
  • Položka Druh: Masturbators
  • farba: Červená,Sivá
  • Číslo Modelu: CB1-5
  • So Sexuálnym Podtextom: No

Súvisiace produkty