Elektrické Ručné chumáčovanie zbraň Koberec stroje ( Môže robiť oboje Nakrájame Hromadu a Slučky Hromadu )
Elektrické Ručné chumáčovanie zbraň Koberec stroje ( Môže robiť oboje Nakrájame Hromadu a Slučky Hromadu )
Sku: g154130
(1 Recenzie)
Novinka

€196.68 €220.99

Popis:

Elektrické Ručné chumáčovanie zbraň Koberec stroje ( Môže robiť oboje Nakrájame Hromadu a Slučky Hromadu ) ZQ-II Tejto dual-purpose koberec chumáčovanie stroj je schopný ako slučky alebo znížiť hromadu chumáčovanie len zmenou hlavu. Teraz si môžete vytvoriť koberce a nástenné gobelíny v vystrihnúť alebo slučky s jedným stroj. Tento stroj je dobre stavaný a sú určené pre náročné použitie. elektrické chumáčovanie pištoľ je prenosné elektrické chumáčovanie stroj s vysokou rýchlosťou, šitie a voľného otáčania. Je vhodný pre hnuteľné aktívny spôsob práce a môže trs rôznych prevedeniach slobodne, na efektívnosť výroby je 80-100 krát ako ručne, je to multi funkčné osobitný účel, stroj. Všetky druhy technickej spôsobilosti zložiť skúšky kvality, inšpekcie, katedra každý rok.produkt norma je už dal v zázname. Jednoduché master, jednoduché ovládanie,dlhá životnosť a pohodlie na opravu, je To jeden druh nevyhnutné špeciálne zariadenie na koberec priemyslu na pochod smerom k mordenization výroby.Medzitým to je veľká zmena na tradičné ručné tkaný koberec. PARAMETER : MODEL: ZQ-II NAPÁJANIE: 220V PRÍKON: 240w RÝCHLOSTI MOTORA: 2400 ot. / min CELKOVÁ HMOTNOSŤ: 2800g Jeden rok splnomocnenec pre Priemyselné použitie chumáčovanie zbraň Môže robiť oboje Nakrájame Hromadu a Slučky Hromadu Elektrickým pohonom Hromadu výškovo nastaviteľný od 9-18 mm Rez hromadu ,6-12 mm Slučky hromadu dual-purpose koberec chumáčovanie stroj je schopný ako slučky alebo znížiť hromadu chumáčovanie len zmenou hlavu. Upozornenie: základné nastavenie z výroby je rez hromadu hlavu nainštalovaný zbraň v predvolenom nastavení , a hromadu výška je setted do 12 mm .

V balení je jedným slučky hromadu hlavu, Keď budete pomocou slučky hromadu, prosím, vymeňte ho. Prosím, neváhajte a kontaktujte sa s nami, aby sa inštalácia video.

Primárne chumáčovanie handričkou Podklad Textílie pre použitie Koberec chumáčovanie zbrane šírka 4m*1m dĺžky 4m*dĺžka 1m a 3m*1m dĺžky

Štítky: zbraň koberec, rez hromadu koberec zbraň, ručné chumáčovanie stroj, brat zrastov stroj, sentro pletenie machin, brat scanncut 2 skenovanie n rez stroj, brokovnice, pištole, koberec zbraň, zrastov machin, gotický telefón prípade samsung.

  • Použitie: Pletenie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Nástroj Sady

Súvisiace produkty