13Pcs Akryl Vzorkovníka priehľadný Akrylový Peňaženky Vzor Šablóny Šablóny Nastaviť Ručne vyrábané Kožené Plavidlá DIY Nástroj na Šitie Vzor
13Pcs Akryl Vzorkovníka priehľadný Akrylový Peňaženky Vzor Šablóny Šablóny Nastaviť Ručne vyrábané Kožené Plavidlá DIY Nástroj na Šitie Vzor
Sku: g154458
(1 Recenzie)
Novinka

€10.54 €14.43

Popis:

Odrážky:

1、1:1 fyzická pomer

2、Plexisklo dosky, tam je kraft papier fólie mimo, transparentné a jasné body po trhaní

3、priehľadné dosky účinne zamedzí kožený povrch, odolný a ľahko skladovať.

4、Si predstaviť, spojiť viac štýlov

5、DIY výroba rôznych krátke peňaženky

Funkcie:

1.1:1 fyzická pomer

2. Plexisklo dosky, tam je kraft papier fólie mimo, transparentné a jasné body po trhaniu.

3. Priehľadné dosky účinne zamedzí kožený povrch, odolný a ľahko skladovať.

4. Môžete si predstaviť, spojiť viac štýlov

Parameter:

Materiál: Akryl vlákniny

Špecifikácie: 13 ks / sada

Čistý štýl: krátke peňaženky

Hotový výrobok veľkosť: 11*9.5 cm

Použitie: pre manuálne DIY výroba rôznych krátke peňaženky

Balenie zoznam:

13*Akryl Šablóny

Poznámka:

1.Obchod typ kresby nie sú hotové sáčky, len sériového modelu, budete musieť kúpiť nástroje a hardvéru materiálov sám urob si sám.

2.Akrylových verzia prichádza s vrstvou kraft papier ochrannou fóliou, aby sa zabránilo poškriabaniu a škrabanie počas procesu trnsportation. Pokožku priatelia môžu trhať ho sami.

3.Pevný kože, ako napr. rastlinné vyčinená koža, odporúča sa, aby bol rez s šidlo spolu vzor, alebo znížiť priamo s nožom.

4.Niektoré špeciálne spracovanie kože, kožené nemôže použiť šidlo čerpať známky, musia byť rez s ortuť pero a strih.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: akryl šablóny kože, kožené šablóny peňaženky, šifón šitie vzor, brošňa akryl kože, šiť vzor, diy kožené šablóny, kožené templat, stencil vzorkovníka, lesk peňaženky, akryl strom plavidlá.

  • Číslo Modelu: Šijacie šablóny
  • Materiál: Akryl
  • Názov Značky: AIHOME

Súvisiace produkty