KIWI RATA Ženy, Športové Jogy Podprsenka Top Shockproof Kríž Späť Push Up fitness Active Podprsenka Telocvični Beh Podprsenka Telocvični Orezať Začiatok
KIWI RATA Ženy, Športové Jogy Podprsenka Top Shockproof Kríž Späť Push Up fitness Active Podprsenka Telocvični Beh Podprsenka Telocvični Orezať Začiatok
Sku: g15447
(0 Recenzie)
Novinka

€7.64 €15.29

Popis:

❤TOPY Textílie: Nylon88%, Spandex12% ❤3-lemované špeciálne pohár dizajn v kombinácii s trojrozmernou na mieru, ponuka, vaše prsia do hladkej a podporované tvar. ❤Tenké a bezdrôtové pohár dizajn, znížiť zúženie na vaše prsia, zlepšenie pohodlia. Široké nastaviteľné predné-polstrované popruhy, č kopanie, disperzná tlaku na rameno pre extra pohodlie. ❤Vysokej stranách a plné pokrytie tvar krytu vaše prsia výrazne, bez rozliatia. Ideálny formfitting a ploché švy dizajn, znižuje maximálny odrazí počas vysoký vplyv športu. ❤Ľahučký a rýchloschnúci materiál wicks vlhkosti od vašej pokožky. Oka panel v prednej, zabrániť náhodnému expozície. Aby ste priedušná a udržiavať vašu pokožku ochladí počas športu. ❤Tento šport podprsenky je určené predovšetkým pre Stredné a Vysoké Vplyv Športu. Napríklad: Beh, Tenis, Volejbal, Závodné, Jóga, Skákanie, a aeróbne cvičenie.

Plné Pokrytie v košíčkoch Čalúnená so Širokým Underband

Dizajn pre všetky druhy činností od nízky vplyv na extrémny výkon

Nastaviteľné predné zatvorenie háčiky

Tieto 3 zavesenie predné zatvorenie bras pomáha nosenie zapnúť alebo vypnúť ľahko, aj keď máte prsia operáciou alebo po operácii.

Bezdrôtové Pokrytie

Bezšvové športová podprsenka poskytuje maximálnu podporu pre cvičenie

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby.

Vitajte v našom obchode

V záujme toho, aby vás majú radi nakupovanie cesty v našom obchode a vyhnúť sa nepríjemným aftersale problémy, prosím, láskavo trvať niekoľko minút, prečítajte si niektoré tipy.Ste vítaní, aby nás kontaktovať na správu alebo e-mail! Doprava 1. Sme ponuku doprava Zadarmo: Golstroj.sk Štandardná Doprava, ePacket, Čína Príspevok Air Mail. Expresná Doprava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Ako obvykle, sme sa ponúkajú dopravu Zadarmo loď Golstroj.sk Štandardná Doprava, ak chcete poslať Čína príspevok Air Mail, ePacket, pls oznámenie nás. 3. Podľa ePacket: vo Všeobecnosti, budeme predvolené loď ePacket do USA a RUSKO, bude trvá asi 10 až 30 pracovných dní pre prepravu. 4. Doručenie do Kanady,AU, UK, a v ďalších Európskych krajinách trvá asi 25-45 pracovných dní. 5. Ak potrebujete položka naliehavo a chcete zaslať do Express Poštovné, ak si objednáte, Predtým, než ste zaplatili, pls Kontaktujte nás pre Express Lodnej dopravy, budeme Výpočet Expresná doprava nákladov pre vás, a pridať do poriadku, potom môžete uskutočniť platbu. 6. Golstroj.sk Štandardná Doprava, ako zvyčajne trvať približne 25~50 pracovných dní. 7. Čína Príspevok Air Mail, ako zvyčajne trvať asi 20~35 pracovných dní. 8. ePacket, ako zvyčajne trvať asi 7-25 pracovných dní. 9. DHL, Fedex, ako obvykle, trvať asi 3~7 pracovných dní. 10. TNT, Aramex, UPS, ako obvykle, trvať asi 2~7 pracovných dní. 11. EMS, ako obvykle, trvať asi 3~7 pracovných dní. Náš pracovný deň od pondelka do soboty a od 9 do 6pm. Loď od NÁS: 1.Položky budú zaslané do 24 hodín. 2.Č zásielky na Víkend a Sviatky. Lode z KN: 1.Položky budú zaslané do 48 hodín. 2.Č zásielky na Víkend a Sviatky. Sme venovať pozornosť vašu objednávku načas, ale prosím, nebojte sa, ak sa to zmení až neskôr, budeme kontaktovať lodnej dopravy, udržať v kontakte s vami.

Štítky: stručný bezšvíkové, korzet sweatsuit, top, maska spánku, ostrihané om, mat jogy, dievčatá malá veľkosť podprsenka sexy, soutien push up, plodín, podprsenka push.

  • Príležitosti: Beh / Behanie / Joga / Gym Fitness / Cvičenie
  • Jóga Tops2: Ženy Šport Beh Telocvični Pilates Športová Podprsenka Sexy Bezdrôtový Bezšvové Podprsenky
  • ČÍSLO PRODUKTU: 0135
  • Veľkosť: S/M/L
  • Štýl: Stručné / Šport / Athleisure / Športové / Životný Štýl
  • farba: Čierna/Nuda
  • Jóga Tops1: Športové Top,Fitness Podprsenka,Telocvični Vesta
  • Názov Značky: KIWIRATA
  • Dizajn: One-Piece / Drôt Zadarmo / Bezšvíkové
  • Textílie Typ: Broadcloth
  • Funkcia: Priedušná / Push Up / Anti-pot / Quick Dry/Shockproof
  • Pohár Typ: Plný Pohár

Súvisiace produkty