UVC Sterilizátor Domov Zabiť Roztoč Dezinfekcia je Vzduch Čistý Baktericídny Žiarovka UV žiareniu, Ozónu, Uv lampa lampa Quartz
UVC Sterilizátor Domov Zabiť Roztoč Dezinfekcia je Vzduch Čistý Baktericídny Žiarovka UV žiareniu, Ozónu, Uv lampa lampa Quartz
Sku: g154509
(1 Recenzie)
Novinka

€14.32

Popis:

Popis:

Funkcia:

- Bezpečný Pre Použitie: Diaľkové ovládanie, 30s oneskorený štart je bezpečnejšie, Automatické vypnutie po 30 minútach,zabrániť ultrafialové lúče z svieti na ľudí, nebojte sa o žiarením.

- Zabíjanie 99% Škodlivých Látok: S konštrukciou UV žiareniu a Ozónu synchronizáciu pracovať, UV Sterilizácia Lampa je laboratórne testovaný na zabíjanie väčšina škodlivých substanc v priestore 30 cuft.

- Ľahko Sa Čistí: Pri čistení ultrafialové lampy, dezinfekciu a sterilizáciu, prosím, odrežte napájania a použite čistú, mäkkú tkaninu alebo alkoholu sa pasú obesil benzínu a iných organických roztok utrite.

- Platné Miesto: vhodné pre mnoho príležitostí malom priestore ako Doma spálňa, kuchyňa, umývacie izba, detská izba, pet dom, wc, hotel, domáce, šatník.

- Teplé Poznámka: Nadmerné UV žiarenie môže dráždiť pokožku a poškodenie spojivky. Budete musieť čakať viac ako 40 minút po dezinfekcia je dokončená na dokončenie rozkladu ozónu.

Špecifikácie:

Uv Vlnová dĺžka:250-270nm

Menovitý Výkon:2,5 w

Produkt Materiál:ABS+PC

Veľkosť produktu:55x45×155 mm

Veľkosť balenia:65x100x195mm

Kapacita batérie:800mah

Menovité Napätie:5v

Čas Nabíjania:2-3 Hodiny

Produkt Farba:Biela A Čierna

Package Zahrnuté:

1X Dezinfekcia Lampa

1X USB Kábel

Štítky: dezinfikovať lampa, germicid lampa, e27 uvc, led uvc, quartz lampa s ozónom, rozpúšťa ozónu meter, ozón vo vode meter, bactericid lampa, žiarivka uvc, lampa quartz.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: oobest

Súvisiace produkty