Parfum Versace man eau fraiche 10 ml
Parfum Versace man eau fraiche 10 ml
Sku: g154686
(1 Recenzie)
Novinka

€4.40 €11.56

Popis:

Versace man Eau Fraiche je viac vzdušné a ľahké variácie na tému všetky obľúbené vône Versace man, ktorý je vytvorený parfumy slávnej značky Versace. Čerstvé drevo-ovocie zloženie parfumu bol veľmi populárny, pretože potom. Niektorí muži považujú toaletné vody každý deň, iní sa odvolávajú na to, aby športové triedy. Niekto dokonca používa túto vôňu keď potrebujete zapôsobiť na dievča na romantické rande. Priaznivci Versace man eau fraiche mať každý názor o tejto vôni, ale všetci hovoria o ho mimoriadne poteší.

Elegancia a vkus sú prvé združenia, ktoré vznikajú, ak sa uvedie názov tejto vône. Eau Fraiche je určený pre istí muži, ktorí sú zvyknutí žiť v luxuse, pričom pomerne aktívny životný postoj. Hlavnou výhodou tohto parfému je jeho nevtieravá vôňa, ktorá vám umožňuje ho používať v každodennom živote.

Základné motívy zloženie sú založené na kombinácii jantár, pižmo a drevo chuť. Pikantnosti "srdce" chuť je daná Céder, muškátový oriešok a Estragon. Úvodné Poznámky-biely citrón, ružové strom a karamel bolesť, sú schopní dať pocit bezhraničnej slobody a slobody

Pohlavie: pánske

Klasifikácia vône: Drevo Orientálne

Top poznámka: Biely citrón, karamel, Rose Tree

Poznámka "srdce": Céder, Estragon, Šalvia

Záverečná poznámka: Pižmo, Jantár, Platinum Dreva

Štítky: versace nechtový dizajn, versace šaty, versac, fosil sledovať ženy, muži rolex, muži sveter, sada versace, muž sveter, versace mužov šaty, muži perfum.

  • Položka Druh: Deodorant
  • Pôvod: AE(Pôvodu)

Súvisiace produkty