2020 Univerzálny Auto Zadných Sedadiel Organizátor Multi-Vrecko Úložný Vak, Box Prípade Auto Skladovanie Taška Tablet Držiteľ Skladovanie Organizátor
2020 Univerzálny Auto Zadných Sedadiel Organizátor Multi-Vrecko Úložný Vak, Box Prípade Auto Skladovanie Taška Tablet Držiteľ Skladovanie Organizátor
Sku: g154961
(1 Recenzie)
Novinka

€6.32 €9.02

Popis:

Funkcie:

1. Extra Skladovanie: auto skladovanie tašku úplne pokrýva priestor medzi prvé dve sedadlá, čo je vaše extra úložný priestor pre všetky druhy malých predmetov. Po luxusný model je zložený, to môže tiež zabrániť tablety a mobilné telefóny, podpora dotyk, a uľahčili vŕtanie. Podľa rôznych priestor medzi vodičom a sedadlá pre cestujúcich, môže byť natiahnuté ideálnu veľkosť.

2. Bezpečnostné Bariéry: je vyrobený z vysoko kvalitnej kože so silným flexibilitu a môže byť tiež použitý ako špeciálny prekážku, aby sa zabránilo neposlušné deti a domácich zvierat na zadnom sedadle z narušený denný jazdy.

3. Bezpečnej Jazdy: To nemá vplyv pohľad na zadných sedadlách, a carry-na taška je ľahko umiestnené v prednej strane, ktorá nemá vplyv na pohyb predných sedadiel, čím pomáha znížiť rušivo jazdy. To eliminuje problémy uvedenie peňaženky, pod vašimi nohami.

4. Jednoduchá Inštalácia: inštalácia tejto úložný vak je veľmi jednoduché, bez dierovanie alebo prilepenie, inštalácia je jednoduchá a ľahká, stačí upevniť inštalácie popruhy na sedadle.

5. Vysoká Kompatibilita: nemá vplyv na normálnu otvárania a zatvárania zábradlia, a je zväčša kompatibilný s front-otvorenie opierkou okná. Niektoré auto konzoly nie sú vhodné pre túto položku, ako napríklad bočné otváranie opierkou boxy, armless okná, dvojité-otváracie opierkou boxy, športové opierkou box.

Špecifikácie:

Názov: Autosedačky Skladovanie Taška

Materiál: koža

Farba: black, čierna a červená, hnedá

Štýl: upgrade, luxusné

Veľkosť: cca 40*28 cm/15.75*11.02 palcový (ako na obrázku)

Váha: cca 400g

Balenie Zoznam:

1*Skladovanie Taška

Poznámka: Voda poháre, dáždniky, papierové uteráky, atď. sú len pre displej, výrobok neobsahuje vodu, poháre, dáždniky, papierové uteráky! ! !

Štítky: autosedačky organizovať, malé zadné sedadlá organizátor, zadné sedadlo organizátor kreslenie, tablety podporujú auto chrbtom, auto organizovať, gl550, android tablet, fólie skladovanie organizátor, auto orgán, kuga bagage organizátor.

  • Druh Materiálu: Kožené
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Podpora: Dropship/Veľkoobchod/Epacket
  • Názov Značky: Younar
  • Druh: Sedadlá Taška

Súvisiace produkty