Deti, Deti, Vzdelávacie Hračky Vedy Energie Múzeum Hračiek Love Meter Strane Kotla Teplomer Špirála Sklo
Deti, Deti, Vzdelávacie Hračky Vedy Energie Múzeum Hračiek Love Meter Strane Kotla Teplomer Špirála Sklo
Sku: g155332
(1 Recenzie)
Novinka

€3.49

Popis:

Funkcie

100% Úplne Nové a Vysokej Kvality!

Strane kotla - varí kvapalina so vlastnú telesnú teplotu. Pohár dolnej komory v dlani a sledovať, ako sa kvapalina varí a stúpa cez trubky do hornej komory

Ručné Kotly sú oko a skrútené sklenené plastiky, ktoré obsahujú kvapaliny, ktoré sa "varí" ako teplo sa prenáša z vášho holé ruky.

Akonáhle sa vaše ruky, trvá niekoľko minút, kvapalné vychladnúť a vrátiť sa do veľkého žiarovka. To je docela fascinujúce vedy hračka a vynikajúce demonštrácia prenosu energie.

Ručné kotlov preukázať, Charles, Právo a pary-liquid rovnováhy. Farebné kvapaliny vo výmenníku je zložený zo zmesi prchavých kvapalín, ktoré majú bod varu tesne nad izbovej teplote. Telesné teplo z vašich rúk prúdi kvapalina do varu, ktorá zase robí tekutina odparí, zmeniac ju na plyn. Rozširovanie plyn tlačí kvapaliny smerom nahor a keď uvoľníte ruky, rovnováha sa neobnoví. Plyn kondenzuje na kvapalinu, znova a tečie späť do nižších žiarovka.

farba:modrá / červená /zelená/fialová

Číslo modelu: ručné kotla

Materiál: Sklo

Balík obsahuje

1 * ručné kotla

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: pamäť šetrič, plyšové, van deti hračka, vkusné dospelých, hračky, dieťa vedy hračka, seeed, thermomet, vývojové náučné hračky, fréza špirálová, kačica plyšové.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Laminát
  • Mfg Poradové Číslo: HRAČKA
  • Číslo Modelu: strane kotla

Súvisiace produkty