Pipevape Tabaku Burina Suché Byliny Fajčenie Rastlinné Rúry Súpravou Prenosných Dymu Príslušenstvo Zariadenia
Pipevape Tabaku Burina Suché Byliny Fajčenie Rastlinné Rúry Súpravou Prenosných Dymu Príslušenstvo Zariadenia
Sku: g155631
(5 Recenzie)
Novinka

€32.99

Popis:

Popis Výrobku:

Špecifikácie:

1.Batéria: 3,7 V 18350 Li-poly. 2.Rozsah teplôt:300℉-435℉/149℃-224℃ nastaviteľné,môžu cirkulovať,funkcia pamäte.. 3.Zamknutie/Odomknutie:stlačte 5 krát po sebe. 4.Čas Nabíjania:1-1.5 hodín. 5.FPC Kúrenie Odolný/MAX Výkon:0.6 Ω, 30W 6.Kúrenie Komory:Keramické vykurovacie komora 7.Materiál:životné Prostredie odolné PPS+PC 8.Bezpečnostné Sily dĺžka Trvania:5 minút. 8.Prúdenie vzduchu tech:izolovať prúdenie vzduchu 9.Pracovná doba:cca 7-krát s plného nabitia.

Funkcie:

1.Rúry tvar cool design,diskrétny,prenosné. 2.Non spaľovania pečieme bylina auta namiesto spaľovania bylina. 3.Izolovať prúdenie vzduchu tech,viac jasné, vap-ing. 4.Keramické kúrenie, komora,čistú chuť a veľký pary,plnej pálenej.. 5.Pamäťová funkcia,regulácia teploty.

Regulácia Teploty Nastavenia:

1)Potrubie je schopný dosiahnuť akejkoľvek teplote v rozpätí od 300-435℉/149-224℃. 2)držte tlačidlo power tlačidlo na 3 sekundy,môžete striedať medzi Celzia a Fahrenheita teploty. 3)Stlačte tlačidlo napájania 3-krát po sebe,môžete nastavenie doby ohrevu(pracovný čas).Požadovaný čas ohrevu sa 3-9 minút,30 sekúnd platovej triede zvýšiť alebo znížiť,,na acquiescent čas je 5 minút.Zariadenie začne pracovať po nastavenie požadovanej pracovnej doby na 3 sekundy. 4)POUŽITE tlačidlá +/- na prístroji,môžete zvýšiť alebo úmrtia požadovanú teplotu, zatiaľ čo sa prístroj kúrenie, 1℉ alebo 1℃ je stupeň,teplota nastavenie môže byť v obehu (to sa späť do 300℉, keď sa teplota zvýši na 435℉a udržať stlačte tlačidlo+; to sa späť do 435℉, keď teplota klesla na 300℉ a udržať stlačte tlačidlo). 5)prístroj je vybavený vstavaným funkcia pamäte a automaticky tepla na posledné teplota vybratá, keď je zapnutá.

OLED Displej:

1)Batérie,Nastavenie Teploty,Nastavenie túžba Čas Ohrevu,a Vľavo čas ohrevu,teplota vykurovania. 2)slabá Batéria: OLED Ukazuje "NÍZKOM napätí" 3)Kontrola Teploty Poruche:OLED ukazuje "TVÁRE NTC" 4)Vykurovacej komory Kontrola Poruche:OLED ukazuje "TVÁRE FPC".

Súprava Obsah:

1xPipe Zariadenia 1xUSB nabíjačky; 1xCleaning Kefa 1xDab Nástroj 2xSilicon Krúžky 1xUse Príručka

Ako Používať Rúry:

1)Ak chcete zapnúť zariadenie,stlačte tlačidlo power (5-krát v rýchlo za sebou. 2)Keď je zapnutá,zariadenie začne vykurovanie podľa vašej poslednej dobe používania teploty. 3)Vám umožňuje nastavenie požadovanej teploty a požadovanej doby ohrevu. 4)Pri kúrenie,rúra snímku na displeji bude blikať, aby oznamoval, je kúrenie. 5)Akonáhle je požadovaná teplota je dosiahnutá,zariadenia, potrubia obrázok sa zobrazí solid non-bliká pre indikáciu prístroj je pripravený na použitie. 6)Po 5 minútach po sebe pracovať,HOMLES bude automaticky vypnúť. Je to zariadenie, bezpečnosť napájania trvanie. Začať ďalšiu reláciu,jednoducho opakovať proces osnovy na tejto stránke. 7)vypnite prístroj, krátko stlačte tlačidlo napájania 5 krát v rýchlo za sebou. Systém sa automaticky vypne príliš keď spĺňajú členenie.

Štítky: prípade cigár, cigarett tabaku, muži rúry, bong burín, ženské vape mod, sklo dymové rúry, brúska burín, Rúry, bio bylinky, porcelán vaporizer bylina.

  • Číslo Modelu: Pipevape Suché Byliny Bylinné Vaporizer Rúry Auta

Súvisiace produkty