130FT/40M pre Canon Powershot G1 X G1X WP-DC44 Podvodné Hĺbkové Potápanie Prípade Vodotesný Fotoaparát Bývanie Kryt Box
130FT/40M pre Canon Powershot G1 X G1X WP-DC44 Podvodné Hĺbkové Potápanie Prípade Vodotesný Fotoaparát Bývanie Kryt Box
Sku: g156060
(0 Recenzie)
Novinka

€78.23 €97.78

Popis:

Parametre Výrobku:

Platné model: profesionálne navrhnutý pre Canon G1X Široko použitie: Ideálne pre streľbu vody-aktivity fotografie, ako streľba počas surfovanie, šnorchlovanie alebo potápanie pod vodou 40 metrov,to môže tiež byť použité v rámci daždivé, zasnežené, veterno, prach alebo zablatené okolností. Jednoduché a bezpečné použitie: Každý byt je testované jednotlivo, aby sa zabránilo akejkoľvek nehody. Stačí vložiť vašu digitálny fotoaparát v Mori Žaby potápanie prípade, a budete môcť prijať krásne obrázky v hĺbke až 40 metrov/130 ft. Dokonalý zážitok: To môže byť pripojený flash,fill-in svetlo,rukoväť a iných zariadení, poskytuje 360-stupeň plnú ochranu pre váš fotoaparát, vám bezprecedentné streľba skúsenosti.

Pozor pred použitím:

Skontrolujte, či dobrý výkon prvý. Tiež skontrolujte, či majú piesku a prachu vo vnútri prípade. Musí zavrieť vodotesné puzdro a dať ju do podvodného najmenej 200 mm hlboké s 5 Minút na stav rozoberať, ale nepremokavé olej s kamerou.prosím test prípade bez fotoaparát na váš prvý ponor. Uistite sa, že tam nie je voda vo vnútri. Potom dal svoj fotoaparát do vodotesné puzdro. Preventívne Opatrenie Použiť veľké množstvo čerstvej vody (tečúcou vodou alebo pitnej vody), aby dôkladne vyčistite mimo nepremokavé shell. Vyššia ako 40 ° C vody nesmú používať, pretože to bude škody nepremokavé shell. Potrebujete dlhší upratovanie čas, ak vôbec použiť vodotesné puzdro. Mali dať do vody na niekoľko hodín. Prosím, uistite, celý prípad do vody, zahŕňajú Bezpečnostné device lock. Aby sa Zabránilo Poškriabaniu zariadenia piesok a nečistoty, pls vybrať mäkké tkaniny alebo tenké hodvábny papier Jemne suchá voda. vestigital morskej vody bude viesť ku korózii kovových častí zariadenia, to bude mať vplyv na tlačidlo, dva závesy na bezpečnosť a ochranu uzamknutia zariadenia Použite jemnú a čistú tkaninu na čistenie zariadenia vo vnútri.

Balenie obsahuje:

1x Vodotesné puzdro pre Canon G1X fotoaparát WP-DC44 1x Krku Pásy 1x Strane Pásy 1x O-krúžok Tesnenie 1x Použiť Manuálne

Štítky: krúžok canon powershot, radič g1x, canon g9 lcd, meikon podvodné bývanie, pro podvodné bývanie, canon g16, ansel, mens fotoaparát batoh, g5x, canon g1x objektív, seafrog podvodné bývanie.

  • Package: Áno
  • Štýl: Kabelky
  • Číslo Modelu: pre Canon Powershot G1 X G1X
  • Druh: Vodotesný Vak
  • Použitie: Univerzálny
  • Názov Značky: seafrogs

Súvisiace produkty