1 kus OD 85mm Vŕtanie Brúsnych Drôt Nylon Radiálne Kefa na Leštenie Dreva, Nábytok, Mahagón Dokončovacie
1 kus OD 85mm Vŕtanie Brúsnych Drôt Nylon Radiálne Kefa na Leštenie Dreva, Nábytok, Mahagón Dokončovacie
Sku: g156073
(2 Recenzie)
Novinka

€3.37 €3.96

Popis:

Materiál:

Brúsne drôt, Pozinkovaný železitých rukoväť

Veľkosť:

OD 85 mm * drieku 6 mm , Hrúbky 35mm

Veľkosť zrna:

80# 120# 180# 240# 320# 400# 600# ( voliteľné)

Funkcia:

1.Výrobky s vysokou pevnosťou, vysokým bodom topenia, chemická odolnosť, silný odpor; 2. Brúsenie hyperboloid a konkávne konvexný povrchu plne a jednotne; 3. Vysoká životnosť, odolné štetiny, nebude vylamovať, absolútne nosenie dobre, a znížiť leštenie čas na zlepšenie vybavenia účinnosť; 4.Dobrý kyseliny a zásady odolnosť, odolnosť voči chemických organických rozpúšťadiel, bez zničenia pôvodnej plochy svetlo rozpustnosť; 5. Nízka absorpcia vody štetiny, vhodný pre mokré a suché brúsenie. Lepšie použiť pridať trochu vody, aby sa drôt chladený dostať tvrdšie a viac nosenie-resistent.

Aplikácia:

1. Používa sa prevažne pre dreva, nábytok, leštenie, a vyrezávané rosewood nábytok, tri preglejky; komplexné nábytku je drevo, spracovanie obilia, concavo-vypuklé brúsenie povrchu prevádzky; 2. Tiež môžu byť použité pre iné materiály, pre hlboké otvory odihlovanie; brúsenie povrchu pred pokovovanie a náter; dekontaminácia a brúsenie medeného plechu do dosky s elektronickými obvodmi; 3. Odstránenie otrepov a frézovacie po obrábanie; povrchové brúsenie die-odlievanie častí,atď.

Comparation: Ponúkame na predaj prvotriednej kvality kefy s hrúbkou asi 35-38mm len !!!

Štítky: bench vŕtačka, brúsne kefy nylon, festool nástroj, trochu dril, japonsko brúsny kameň, grind, kefa drôt, 3 m poľský, medený drôt, vŕtačka mini.

  • Číslo Modelu: 32821019729
  • Veľkosť: OD 85 mm
  • Názov Značky: RAMS BRALIN
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Iné
  • DIY Dodávky: Tesárstvo

Súvisiace produkty