Prehľad Bicykli Diy Obtlačky Die-cut obtlačky cyklistika, mtb, road, bike rám nálepky na Bicykel Obtlačky DIY Rám Nálepky Požičovňa Nálepky
Prehľad Bicykli Diy Obtlačky Die-cut obtlačky cyklistika, mtb, road, bike rám nálepky na Bicykel Obtlačky DIY Rám Nálepky Požičovňa Nálepky
Sku: g156095
(2 Recenzie)
Novinka

€4.86 €7.48

Popis:

Kupujete Nový Súbor Die-cut Obtlačky Tento List Obsahuje 10 Nálepky Spolu S Nasledovné Veľkosti: 2 x (350 mm x 44 mm) 2 x (231mm x 31mm) 4 x (105mm x 15 mm) 2 x (86mm x 59mm) Tieto nálepky sú vysekávané bez pozadia, iba text alebo logo zostane na povrchu Všetky naše nálepky sú die-cut z vysoko kvalitného vinylu a bude trvať 5-10 rokov vonku. Naše nálepky prísť s aplikáciou papier pripojené, aby boli ľahko použiteľné. Upozornenie: Pri použití nálepiek, uistite sa, že povrch je čistý a suchý, aby sa nálepky držať správne. *Tieto nálepky sú stroj rez, a preto obsahovať žiadne pozadie, všetky medzery sa vyplnia váš požadovaný farba povrchu. *Všetky farby sú k dispozícii, sú v lesklý povrch.

Vráti nie sú prijaté na prispôsobeného tovaru. Dôvodom je to každá nálepka je vyrobená na objednávku, takže akonáhle obtisky sa vyrába, nie je použitie k nám. Avšak budeme akceptovať vráti ak porucha je náš problém, v takom prípade budeme ponúkať vrátenie peňazí alebo výmenu. V niektorých prípadoch, a vrátenie bude poskytovaná vtedy, keď položka bola vrátená. Tiež sme sa neplatia pre návrat poštovné. Medzinárodné Poštovné: Prosím dostatok času pre vaše položky, aby sa dospelo. Spätná väzba: snažíme sa prinášať najvyššiu kvalitu produktov, ak z nejakého dôvodu nie ste spokojní s nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom zlé spätnú väzbu, problémy môžu vždy byť vyriešený!

Štítky: bicykel scott, giant tcr, mtb nálepky rám mercedes, bicycl rám, taška ružová, bicykel rám nálepky, bicykel bontrager, dirt bike nálepky, rozprávková jazda na bicykli nálepky, reflexné nálepky specialized epic.

  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • farba: 10colours
  • Veľkosť: As shown
  • Druh: reflexné nálepky
  • Ochranné známky: dandianxian
  • Materiál: Zelený PVC