ERMAKOVA Živice Víno Stojan, Stojan, Držiak, Egypt Boh Anubis Staroveké Egyptské Božstvo Víno Stojan Domov Bar Office Desktop Dekorácie, Darčeky
ERMAKOVA Živice Víno Stojan, Stojan, Držiak, Egypt Boh Anubis Staroveké Egyptské Božstvo Víno Stojan Domov Bar Office Desktop Dekorácie, Darčeky
Sku: g156099
(0 Recenzie)
Novinka

€17.12 €26.33

Popis:

Materiál: Živica Téma: Víno Stojan/Držiak na Fľašu Vína Veľkosť: 13 cm(L)*8 cm(W)*18 cm(H)/5.1"*3.1"*7" Package zahrnuté: 1 x držiak na fľašu(bez skla a fľaša) Vlastnosti: 1. Je vyrobená z ekologicky živice materiálu; 2. Je to jedna z najobľúbenejších foriem práce v dnešnej dobe.V porovnaní s drahými zbierok, zdá sa, jednoduché a čisté . Práve naopak, získal priazeň spotrebiteľov. To môže zvýšiť dom,kanceláriu, atď. štýl a chuť domov dobre; 3. Skvelé pre nového majiteľa domu,svadby,Narodeniny,Vianoce,Yoga studio, atď . ako darček; 4. Balenie: polyfoam a bublina taška na ochranu ich dobre.

1. Drop shipping a veľkoobchodné objednávky sú podporované. Veľkoobchodné objednávky: prosím, láskavo kontaktujte nás získať veľkoobchodné ceny. Drop shipping objednávky: prosím, láskavo nechajte poznámky z drop shipping objednávky vo vašej objednávke,takže naše colleauge mohli vidieť, že a nebude obsahovať faktúra a naše uchovávať informácie, a pod. 2. Ako to mám urobiť, ak sú položky, ktoré je poškodené alebo chybné, alebo menej, alebo sa mi nepáči? Prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než písať recenziu a otváranie sporu. Mohli by sme na vrátenie peňazí alebo poslať nové položky pre vás. 3. Je tam všetky dane colný? To je základné povinnosti občanov na zaplatenie dane podľa miestneho práva. Venujte prosím colné daň podľa miestnych politík.Vďaka!

Štítky: víno držiteľ psa, dekor egyptských, egypt ornament, egypt, socha anubis, anubis živice, boh anubis, staroveký egypt, 18 plus, mikrofón usb.

  • Štýl: Moderné
  • Materiál: Živica
  • Iné: domáce dekorácie doplnky,home decor
  • Tému: Zviera
  • Názov Značky: Ermakova
  • Typ Modelu: Živica Plavidlá,Živice remeselné,Živice Sochy
  • Model Kategórie: Anubis Víno, Držiak na Fľašu, Polica na Víno,Víno Stojan,stojan na víno,Víno držiteľ

Súvisiace produkty