40 metrov 130ft Podvodné Vodotesné púzdro Potápanie Fotoaparát Prípade Taška pre Sony A7 A7R II A7S Známka 2 28-70 mm Objektív Fotoaparátu
40 metrov 130ft Podvodné Vodotesné púzdro Potápanie Fotoaparát Prípade Taška pre Sony A7 A7R II A7S Známka 2 28-70 mm Objektív Fotoaparátu
Sku: g156250
(1 Recenzie)
Novinka

€122.02 €174.31

Popis:

978840226865971 Viac Horúce Produkty USA $ 215.00 /kus USA $ 205.00 /kus USA $ 235.00 /kus NÁS 230,00 dolárov /kus USA $ 69.00 /kus USA $ 38.90 /kus USA $ 20.83 /kus USA $ 69.00 /kus Dôležité!!!

Položka je iba vhodný pre Sony A7 Mark II (28-70 mm) fotoaparát, nie pre Sony A7S alebo A7R Mark II .

Ak sa použiť pre Sony A7R Mark II (28-70 mm objektív),je otváravé tlačidlo nefunguje ,rameno nepremokavé prípade nemôže dosiahnuť toto tlačidlo fotoaparátu,pls pozrite si nižšie fotografie pre váš odkaz,( PS:Meikon značky Sony A7R II vodotesné puzdro pre iných dodávateľov, ktorí majú rovnaký problém ako dobre. )

130ft/40m Nepremokavé Podvodná Kamera Potápanie Bývanie Prípade pre Sony A7 II 28-70 mm Objektív Fotoaparátu

Popis:

Táto podvodná bývanie môže udržať svoj digitálny fotoaparát, bezpečný a suchý, keď sa fotografovanie pod vodou. Môžete prijať všetky vzrušujúce a perfektné momenty fotografie a ukázať, že na iných ľudí prostredníctvom podvodná kamera kryt.

Nepremokavé prípady nie sú len pre potápačov, s týmito puzdrá , už nikdy nebudete musieť starať o vaše fotoaparát, keď prší, zasnežených alebo prašnom prostredí.

Vlastnosti: Dobrá tesnosť, vysoká mechanická pevnosť, na ochranu vášho fotoaparátu Prachotesný, anti-farbenie odtlačkov prstov, jednoduché čistenie Priehľadného pevného plastu a nepremokavé, Jasný obraz z kamery, informácie a kontrolnú funkciu. "O" krúžok uzavretých s jar-naložené. 1/4"statív skrutku na dne Materiál: Polykarbonát,Abs plast,číre tabuľové sklo,Nehrdzavejúca oceľ,EPDM gumy, So špeciálnym dizajnom prípade,každý kľúč vo vnútri môže byť stlačené na ovládanie voľne, ako chcete. Pred uzavrieť prípad,prosím, srsť okolo spoločného s mazivo mazivo dostať dobrý tesniaci účinok. Teplota: -10~40°C, je odolný voči Vode až 40meters (130fts vodotesný/Shockproof) vhodné pre Sony A7 Mark II Fotoaparátu 28-70 mm objektív Pls použiť prípade, ako na tlačidlo, ktoré je k dispozícii na nej a podľa Príručky

Pozor pred použitím: Skontrolujte, či dobrý výkon prvý. Tiež skontrolujte, či majú piesku a prachu vo vnútri prípade. Musí zavrieť vodotesné puzdro a dať ju do podvodného najmenej 200 mm hlboké s 5 Minút na stav rozoberať, ale nepremokavé olej s kamerou. Uistite sa, že tam nie je voda vo vnútri. Potom dal svoj fotoaparát do vodotesné puzdro.

Preventívne Opatrenia: použite veľké množstvo čerstvej vody (tečúcou vodou alebo pitnej vody), aby dôkladne vyčistite mimo nepremokavé shell. Vyššia ako 40 ° C vody nesmú používať, pretože to bude škody nepremokavé shell. Potrebujete dlhší upratovanie čas, ak vôbec použiť vodotesné puzdro. Mali dať do vody na niekoľko hodín. Prosím, uistite, celý prípad do vody, zahŕňajú Bezpečnostné uzamknutie zariadenia. Aby sa Zabránilo Poškriabaniu zariadenia piesok a nečistoty, pls vybrať mäkké tkaniny alebo tenké hodvábny papier Jemne suchá voda. Vestigital morskej vody bude viesť ku korózii kovových častí zariadenia, to bude mať vplyv na tlačidlo, dva závesy na bezpečnosť a ochranu uzamknutia zariadenia Použiť jemný a čistý textílie na čistenie zariadenia vo vnútri. Balenie Obsahuje: 1 x vodotesné puzdro pre Sony A7 Mark II Fotoaparátu 28-70 mm objektív 1 x Krku pásy 1 x Strane pásu 1 x O-krúžok 1 x anglický manuál 1 x Pôvodnom balení, Cievka ozdobná šnúrka na uniforme,

Štítky: fotoaparát prípade vozíka, prípade g7x mark ii, sony zoom, pás foto, canon g7x, fotoaparát vozíka batoh, taška pre sony a7 ii, a7 sony iii, marc jacobs snímku malé brašna, č bx1.

  • Číslo Modelu: Sony A7 II
  • Použitie: Mirrorless System Kamera
  • Package: Áno
  • Materiál: ABS
  • Druh: Vodotesný Vak
  • Štýl: Vozík Vec
  • Názov Značky: HuWANG

Súvisiace produkty