Kadernícke Špirála Prenosné Cestovné Mini Vlasy, Kefa, Hrebeň Britva, Hrebeň Rezanie Rednutie Hrebene Na Vlasy Styling Nástroj
Kadernícke Špirála Prenosné Cestovné Mini Vlasy, Kefa, Hrebeň Britva, Hrebeň Rezanie Rednutie Hrebene Na Vlasy Styling Nástroj
Sku: g156364
(1 Recenzie)
Novinka

€2.93 €3.90

Popis:

Multifunkčný Ručný Zastrihávač Chĺpkov V Kaderníckych Ostrihať Vlasy Hrebeňom Prenosný Mini Vlasy Rezací Stroj Zastrihávač Brady Pre Unisex

Odrážky: 1、Viaceré Funkcie: Vzhľadom na jeho multi-funkčný dizajn, kóma nemôže byť použité iba pre česanie vlasov, ale aj orezávanie strúhaným vlasy a holiace vlasy. Mať dobré prečesať pridáva rituál, aby váš život.

2、Čistý a Prirodzený: Tento produkt môže byť použitý pre česanie a strihanie vlasov, čistý a prirodzený.

3、Nastaviteľné na Použitie: gears sú nastaviteľné, a dĺžka hrebeňa hlavy môže byť upravená podľa česanie potreby.

4、Inovatívne Výstroj Prispôsobenie Dizajnu: hrebeňa dĺžky hlavy môže byť upravená, krátkodobé holenie môže byť použitý pre oholiť vlasy a dlhodobé česanie možno vykonať ľahko.

5、Ostré a Čisté: S manželskou skrytá čepeľ hlavy, táto špirála môže holení vlasy ostré a čisté.

Popis:

Multi-funkčné vlasy, hrebeň, hrebeň na vlasy, trim štiepeniu, potu vlasy, kompaktný, odolný.

Špecifikácia:

Názov: Multifunkčné Príručka Hair Clipper

Komoditné váha: cca 0.051 kg

Materiál: PS + nehrdzavejúcej ocele

Komoditné balenie: blister karty

Komoditné veľkosť: cca 11.5*5 cm/4.53*1.97 v

Balenie Zoznam:

Vlasy Hrebeňom*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: km2839, zastrihávač chĺpkov ht, koniec zastrihávač, daraz zastrihávač, kemei619, black zastrihávač, britva, hrebeň, zastrihávač chĺpkov v ce, hiar zastrihávač, britva tenké.

  • Funkcie: Viaceré funkcie
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Názov: Multifunkčný Ručný Hair Clipper
  • Materiál: PS + nehrdzavejúcej ocele
  • Druh: Vlasy Hrebeňa
  • Dropshipping: Dropshiping
  • Funkcia: Zastrihávač Chĺpkov
  • Položka Druh: Zastrihávač Chĺpkov
  • Veľkosť: other
  • Číslo Modelu: Iné

Súvisiace produkty