Školský Autobus Hračka Die Cast Vozidiel Žltá Veľké Zliatiny Vytiahnuť Späť 9" Hrať Autobus so Zvukmi a Svetlami pre Deti
Školský Autobus Hračka Die Cast Vozidiel Žltá Veľké Zliatiny Vytiahnuť Späť 9" Hrať Autobus so Zvukmi a Svetlami pre Deti
Sku: g156717
(3 Recenzie)
Novinka

€14.74 €17.98

Popis:

Školský Autobus Hračka Die Cast Vozidiel Žltá Veľké Zliatiny Vytiahnuť Späť 9" Hrať Autobus so Zvukmi a Svetlami pre Deti

OOTDTY

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

★【Vynikajúci Dizajn a Dobre urobil.] vyzýva Tento veľký školský autobus hračka s každým podrobné dizajn, jeho atraktívne žltej farby, hladký okraj, elegantné línie a realistické spracovanie udrží vaše malé deti hrajú na dlhú dobu.

★【Superior Diecast Školský Autobus Hračka.] Vyzýva Odolné silnej zliatiny zinku die-cast kovové realisticky autobus telo s životného prostredia maľovanie a niektoré premium plastové diely, non-jedovaté, lead-free a bezpečné pre deti.

★【Ideálna Veľkosť Pre Hranie.] Vyzýva 1:32 časť pôvodného auta, veľká veľkosť imitácie z pôvodného autobusu je o 9.3 x 2.4 x 3.1 cm. To je jednoduché hrať všade a vynikajúci dar alebo zbierka pre deti.

★【Vytiahnuť Späť Funkciu, so Zvukmi a Svetlami.] vyzýva Len mierne stlačte tlačidlo a ťahajte späť kamión, bude to krok vpred, potom zvuk motora začína a svetlomety sa rozsvieti. To bude určite pridať viac zábavy pri hraní. Vyžaduje, aby zaťaženie 3 AG13 gombíkové batérie (sú Súčasťou). Stlačte predné kolesá rozsvietiť svetlá a zadné svetlá a prehrávať zvuk trúbenie ako skutočný autobus. Otvoriť predné dvere, 4 svetlá na streche bude na a hrať hlasového vysielania.

★【Veľkú Pamäť Darček Pre Zber.] Vyzýva Celé jej jemná NÁS školský autobus dizajn spomínate nádherné spomienky na detstvo čas. Keď otvoríte dvere, 4 svetlá nad začne blikať a autobus bude hrať hudba. To by bolo pôsobivé hračka pre zber.

★100% záruka spokojnosti, prosím, kontaktujte ma, ak máte nejaké otázky.

Napájanie: 3 x AG13 tlačidlo cell batérie(súčasťou balenia).

Farba: viď obrázky

Materiál:kov

Predaja Spôsobom : Maloobchod, Wholesal,Drop Shipping

veľkosť: Jedna Veľkosť

Dĺžka:23.5 cm(9.25 v)

Šírka:6typ(2.36 v)

Výška:8 cm(3.15 v)

Množstvo: 1PC

Poznámka:

Ak máte veľké množstvo (potrebujete len za 50 dolárov), prosím, neváhajte ma kontaktovať, budem vám PREKVAPENÝ CENU(viac v množstve, nižšia cena), vďaka!

Veľkosť Pre Ručné Meranie, môže byť 0 až 2 cm chyba, patrí k bežným javom.

A vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 x Školský Autobus Hračka

Štítky: mers autobus hračka, lesalo auto deti, dievča dievčatá zomrie, auto tabuli hračka, auto miniatúrne toyota, traktor, buse, scania predné 114, robota r2d2, mack truck.

  • Druh: Auto
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: 5-7 Rokov
  • Napájanie:
  • Materiál: Plastové
  • Názov Značky: OOTDTY
  • Loď/Vojnová Loď: Iné

Súvisiace produkty