YuryFvna Kovové Bliká Maják Veža Figúrka Svetlo Námorných Pláži Tematické Socha Model Home Office Dekorácie Príslušenstvo
YuryFvna Kovové Bliká Maják Veža Figúrka Svetlo Námorných Pláži Tematické Socha Model Home Office Dekorácie Príslušenstvo
Sku: g156890
(0 Recenzie)
Novinka

€12.88 €19.82

Popis:

Téma: Maják figúrka Čistá Hmotnosť: 0,25 kg/ks Veľkosť: 7,5 cm*18.5 cm/2.9"*7.2"(1 cm) Farba: Antique Bronze Materiál: Zliatiny Funkcie maják je veža,budova,alebo iný typ konštrukcie navrhnuté tak, aby vyžarujú svetlo zo systému lámp a šošoviek, a slúžiť ako navigačná pomôcka na námorných pilotov na mori alebo na vnútrozemských vodných cestách.Majáky označiť nebezpečné pobrežie, nebezpečné, plytčiny,útesy,a bezpečné vstupy do prístavov, a môžu pomôcť v leteckých navigačných. Raz široko používané, počet prevádzkových majáky klesla vzhľadom na úkor údržby a používania elektronických navigačných systémov.

1. Drop shipping a veľkoobchodné objednávky sú podporované. Veľkoobchodné objednávky: prosím, láskavo kontaktujte nás získať veľkoobchodné ceny. Drop shipping objednávky: prosím, láskavo nechajte poznámky z drop shipping objednávky vo vašej objednávke,takže naše colleauge mohli vidieť, že a nebude obsahovať faktúra a naše uchovávať informácie, a pod. 2. Ako to mám urobiť, ak sú položky, ktoré je poškodené alebo chybné, alebo menej, alebo sa mi nepáči? Prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než písať recenziu a otváranie sporu. Mohli by sme na vrátenie peňazí alebo poslať nové položky pre vás. 3. Je tam všetky dane colný? To je základné povinnosti občanov na zaplatenie dane podľa miestneho práva. Venujte prosím colné daň podľa miestnych politík.Vďaka!

Štítky: STREDOZEMNOM, výzdoba stolov, home office príslušenstvo roztomilý, maják, nástenné svietidlo dom, príslušenstvo domov, námorné lampy, osvetlenie, moderný office telefón, figúrka maják, námorných tému dekorácie urob si sám.

  • Druh: Maják Figúrka,maják figúrka,maják model
  • Iné: domáce dekorácie doplnky,home decor
  • Materiál: Kov
  • Použiteľné pre: Doma,v Kancelárii, dekorácie,darčeky,Suveníry
  • Názov Značky: YuryFvna
  • Štýl: Moderné
  • Tému: Architektúra

Súvisiace produkty