25 listov Farebné Jedlá Oblátka Papier A4 zmiešané za Cup Cake Decoration, Žltá, Modrá Zelená, Ružová 0,3 mm,Tortu Tlač Hárku
25 listov Farebné Jedlá Oblátka Papier A4 zmiešané za Cup Cake Decoration, Žltá, Modrá Zelená, Ružová 0,3 mm,Tortu Tlač Hárku
Sku: g157113
(1 Recenzie)
Novinka

€17.00

Popis:

1.Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát.

2.Ak po uplynutí 60 dní ( Brazília 90 dní ) sa vám stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás, vrátime.

3.Prosím nenúťte spory v rámci 60days (Brazília 90 dní), je to nepríjemné.Neakceptujeme žiadne spory o č sledovacie číslo.

4.Vzhľadom k našej väčšina výrobkov je svadba/strana výrobky , dátum dodania je veľmi dôležité pre každého, tak prosím potvrďte vašu svadbu/strana, dátum opatrne, ak nemáte viac času, radi by sme vám poradíme vybrať express namiesto čína príspevok , môžete prijímať balík do 5 až 10 dní, ak sa rozhodnete vyjadriť, sme si lacnejšie express pre vás.

Ak chcete uskutočniť objednávku,to znamená, že súhlasíte s vyššie uvedené pokyny. A4 Farebné Jedlá Oblátka Papier 25 list pre zmiešané Cup Cake Decoration, Žltá, Modrá Zelená, Ružová 0,3 mm,Tortu Tlač Hárku

Veľkosť:210*297mm

Hrúbka: 0.33 mm

Balenie: 25 listov

Skladovanie: v Suchu,v Pohode,Tesnenia (NIE je v chladničke)

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!

Oblátka Papiera, tiež nazývaná Ryža Papieri,jedlé škrobu založené cukrovinky, ktoré môžu byť airbrushed alebo jednoducho narezané na požadované tvary. Je mierne pružné, ale nie je určený pre tlačiareň používať.

Používa sa tiež na spodnej časti Turron španielsky Candy, ktorý je tak populárny ako v USA a v Španielsku. Jedlé papier je svetovo najpopulárnejších produktov, všetci používanie a užite si to, tak čo budeš robiť?

Štítky: ohrievač eva rohože, videli cupcake papierové poháre, eva rohože, pečieme papier, kolo cupcake papierové poháre, Tortu Nástroj, cake decor nástroj, pozadie karty, tortu šablóny na tlač, cupcake papier cupful.

  • Druh: Pečenie & Pečivo Nástroje
  • Certifikácia: CIQ
  • Materiál: oblátka
  • Pečenie & Pečivo Nástroje Typ: Dekorácie
  • Funkcia: Eco-Priateľský