Pan Organizátor Police pre Skrine, Pot Stojan s 3 DIY Metódy, Nastaviteľné Pot a Pan Organizátor, 8 Úrovní
Pan Organizátor Police pre Skrine, Pot Stojan s 3 DIY Metódy, Nastaviteľné Pot a Pan Organizátor, 8 Úrovní
Sku: g157126
(0 Recenzie)
Novinka

€20.70 €26.89

Popis:

Pan Organizátor Police pre Skrine, Pot Stojan s 3 DIY Metódy, Nastaviteľné Pot a Pan Organizátor 8 Úrovňami Upgrade Verziu, aby sa Zmestili Všetky Veľkosti Panvice a Hrnce vrstvy starého modelu sa nezmestia malé hrnce a panvice, ako majú tendenciu spadnúť do diery. Teraz sme boli aktualizované hĺbka M tvar groove, čo hrniec rack organizátor má oveľa menšie panvice a pot viečka pekne kým vertikálne použitie.

Výrazne Pomáha Usporiadať Riadu už sa nemusíte starať o vaše kuchyňa je neporiadok a nie je možné nájsť váš riad, keď ju budete potrebovať. Náš pot organizátor modul vám pomôže, aby vaše hrnce, panvice, pokrievky, podnosy, tácky, taniere, cookie listy a krájanie dobre organizované a ľahko dosiahnuť

Veľké Skladovacie Kapacity & Kompaktná Veľkosť Náš pot a pan organizátor má 8 úrovní, čo vám umožní uložiť 8 a viac (skladaný) na hrnce a panvice. Kompaktný dizajn vám ušetrí veľa miesta vo vašej kuchyni skrine, prípravne, a na pracovnej dosky

Už neporiadok v kuchyni, skriňa, špajza a proti.

Ľahké dosiahnuť vaše hrnce a panvice

Detaily Produktu:

Názov produktu: Hrniec a Pan Organizátor Rack

Použitie: Používa sa v kuchynskej linky, prípravne a na dosky

Farba: Čierna

Materiál: Železo

veľkosť: 52*38cm

Obsah balenia:1pcs Hrniec rack

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: držiak na kachle, p585, držiak veka, vaňa háčik, organizátor panvice a hrnce, skladovanie panvice, riad rack, monstera strom, pan rack, pan skladovanie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kov

Súvisiace produkty