CPAM Doprava Zadarmo+Veľkoobchod 100ks 4 mm Vysoká poľský Nehrdzavejúcej Ocele, Šperky, Prstene
CPAM Doprava Zadarmo+Veľkoobchod 100ks 4 mm Vysoká poľský Nehrdzavejúcej Ocele, Šperky, Prstene
Sku: g157288
(1 Recenzie)
Novinka

€17.85

Popis:

1.Materiál: nehrdzavejúca oceľ

2.S ize :16-17-18-19-20-21 mm v priemere zmiešané

3.MIN: 100ks

4.Balenie :100ks v taška funkcie opp

USA$ 29.99 /veľa

100 ks / veľa

USA$ 27.99 /veľa

100 ks / veľa

USA$ 23.99 /veľa

50 ks / veľa

USA$ 23.99 /veľa

50 ks / veľa

USA$ 19,99 dolárov /veľa

36 ks / veľa

USA$ 19,99 dolárov /veľa

36 ks / veľa

USA$ 17.99 /veľa

12 ks / veľa

USA$ 14.99 /tucet

Záruka a Vrátenie vrátime položiek na akéhokoľvek dôvodu, ak ste nám správu do 14 dní od dátumu ich prijímať.

Vrátenie bude dať ak je položka je vrátený v jej pôvodnom stave. Na prijatie položky, vrátime vám okamžite. Pre non-defekt Položka kupujúci požadovať platiť pre obojsmerné prepravné nákladné. Náklady na dopravu a poistenie poplatky nie sú refundovateľné.

Doprava Politiky zasielame doporučene Letecky, DHL,UPS, FEDEX EMS alebo. Budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob pre dodanie. Uložiť na poštovné a safter na dobierku. Medzinárodné Kupujúci vezmite prosím na vedomie:

1> nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a shippingcost.

2> sa Prosím Informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/ nákup. Loď na celom Svete s výnimkou(Taliansko,Francúzsko,Afrika) Dodacia lehota:

--Letecky:Všeobecne,o 1-2 týždne v ÁZII,Západnej Euro,Severná Amerika.

--Letecky:Všeobecne,o 2-3 týždne, Južná Amerika,Stredný východ,Východná Euro,Arica. Tovar vám bude dodaný do 24 hodín, akonáhle sa vaša platba overené.Niekedy bude dátum oneskorené kvôli nedostatku.Avšak,budeme vás informovať prostredníctvom e-mailu. Ak si vykonať platbu cez alipay.Máme loď na alipay'saddress LEN.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v alipay je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. Nemáme loď na P. O. Box a APO/francúzskej polynézie adresy.

Informácie o platbe,Ponúkanie Politiky a Podmienky akceptujeme Alipay & Bankovým Prevodom,a someother platobných metód.PLZ kontaktujte nás pre viac podrobností prostredníctvom e-mailu. Len budeme loď vašej alipay potvrdil adresu. Platba musí byť doručená do 7 dní odo dňa konania dražby. Cenová ponuka je zmluva,PLZ len na nákup, ktorý máte v úmysle platiť ako non-platiteľa bude oznamovať sos a prijímať neplateného položka štrajk. Vyhradzujeme právo na CANCLE ponuky z členov sos s Nulovým/Negatívne/Súkromné spätnú väzbu.Takúto ponuku, kontaktujte nás, prosím, než predkladanie ponúk. Ak uvedené podmienky nie sú schválite,pls donot cenovú ponuku.

Kontaktujte nás & spätnej väzby z Dôvodu vysokej hlasitosti v spätnej väzby, náš systém je navrhnutý tak, aby opustiť pozitívnu spätnú väzbu pre vás, akonáhle sme dostali pozitívnu spätnú väzbu. Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Pomôžeme vám vyriešiť problém. Sme appreceate svoju pozitívnu spätnú väzbu.

ĎAKUJEME, ŽE STE!!

Štítky: 100 ks corsage, xunzhe 100 ks, zostatok 100 ks, broche 100 ks, mince 100 ks, 100 ks pop, deco 100 ks, 100 ks údajov, 100 ks stĺpec, 100 ks megnet.

  • Štýl: Trendy
  • Krúžky Typ: Snubné Prstene
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Kovy Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pohlavie: Unisex
  • Tvar\vzor: GEOMETRICKÉ
  • Položka Druh: Krúžky
  • Príležitosti: Strana
  • Materiál: Kov
  • miesto pôvodu: Čína (Pevninská Časť))
  • Číslo Modelu: GJ002

Súvisiace produkty